Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 10:01   #82
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Marmara Grubu’nda G.Saray’a 9, F.Bahçe’ye 13 puan fark atan siyah beyazlıların hocası, “Emeğimin karşılığını alamıyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı” diye dert yandı.

FUTBOLCULUĞU döneminde başarılarıyla Beşiktaş’ın tarihine geçen Sergen Yalçın’ın alt yapıdaki görevi de kısa süreceğe benziyor. Beşiktaş’ın A2 takımını çalıştıran ve Marmara Grubu’nda 16 maçta ezeli rakipleri G.Saray’a 9, F.Bahçe’ye 13 puan fark atan Sergen, kulüpten 8 aydır maaş alamadığı için görevi bırakıyor.
Başkanı kıramadım
Takımının dün Kasımpaşa’yı 3-1 yendiği maçtan sonra, alt yapı koordinatörü Halim Aydın ve Gökhan Keskin’le bir görüşme yapan Sergen Yalçın sıkıntılarını dile getirdi. Ve şunları söyledi: “Başkanımızı kıramadım ve görevi kabul ettim. Beşiktaş’ta gönüllü çalışıyorum. Ancak 8 aydır maaş alamıyoruz.
Antrenörlerimiz Sarp Yiğit ve Hakan Yurtevermez’le birlikte emek veriyoruz. A2 Ligleri’ndeki 4 grubun en fazla puan toplayan takımı Beşiktaş. Emeğimizin bir karşılığı olmalı. A2 takımında hangi oyuncuyu alırsanız alın hemen A takımda oynatabilirsiniz. Ekonomik sorunlar yüzünden moralim bozuluyor.
Rakiplere fark attık
Beşiktaş benim yuvam. Başkanımız Yıldırım Demirören’in isteği ile bu işi ciddi bir şekilde buralara kadar getirdim. A2 takımımız, ezeli rakiplerimiz G.Saray ile F.Bahçe’nin açık ara önünde.
Tüm bu hizmetlerimizin bir karşılığı olmalı. Başkanımızla görüşüp ayrılıp ayrılmama konusundaki son kararımı vereceğim.”


Hürriyet
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla