Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 10:27   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sergen İstifa Etti (TEK BAŞLIK)

Sergen,Dün akşam Ntvspor da A-2 Teknik Direktörlüğünden İstifa ettiğini söyledi..Bugün itibarıyla Medyaya pek yansımamış haber..Hürriyet kaynaklı Haber1903 te şöyle bir haber var ;

Marmara Grubu’nda G.Saray’a 9, F.Bahçe’ye 13 puan fark atan siyah beyazlıların hocası, “Emeğimin karşılığını alamıyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı” diye dert yandı.

FUTBOLCULUĞU döneminde başarılarıyla Beşiktaş’ın tarihine geçen Sergen Yalçın’ın alt yapıdaki görevi de kısa süreceğe benziyor. Beşiktaş’ın A2 takımını çalıştıran ve Marmara Grubu’nda 16 maçta ezeli rakipleri G.Saray’a 9, F.Bahçe’ye 13 puan fark atan Sergen, kulüpten 8 aydır maaş alamadığı için görevi bırakıyor.
Başkanı kıramadım
Takımının dün Kasımpaşa’yı 3-1 yendiği maçtan sonra, alt yapı koordinatörü Halim Aydın ve Gökhan Keskin’le bir görüşme yapan Sergen Yalçın sıkıntılarını dile getirdi. Ve şunları söyledi: “Başkanımızı kıramadım ve görevi kabul ettim. Beşiktaş’ta gönüllü çalışıyorum. Ancak 8 aydır maaş alamıyoruz.
Antrenörlerimiz Sarp Yiğit ve Hakan Yurtevermez’le birlikte emek veriyoruz. A2 Ligleri’ndeki 4 grubun en fazla puan toplayan takımı Beşiktaş. Emeğimizin bir karşılığı olmalı. A2 takımında hangi oyuncuyu alırsanız alın hemen A takımda oynatabilirsiniz. Ekonomik sorunlar yüzünden moralim bozuluyor.
Rakiplere fark attık
Beşiktaş benim yuvam. Başkanımız Yıldırım Demirören’in isteği ile bu işi ciddi bir şekilde buralara kadar getirdim. A2 takımımız, ezeli rakiplerimiz G.Saray ile F.Bahçe’nin açık ara önünde.
Tüm bu hizmetlerimizin bir karşılığı olmalı. Başkanımızla görüşüp ayrılıp ayrılmama konusundaki son kararımı vereceğim.”

Hürriyet



A2 Ligi`nde fırtına gibi esen Beşiktaş`ın hocası Sergen Yalçın, 3-1`lik Belediye galibiyetinin ardından istifa etti, öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

Yıllarca Beşiktaş’ın 10 numaralı formasını taşıyan ve efsaneler arasına adını yazdıran Sergen Yalçın, bu sezon kurulan A2 takımının başına geçmişti. Marmara grubunda çok başarılı bir görüntü çizen Yalçın ve öğrencileri, 16 maçta 14 galibiyet alarak rakiplerine fark attı. Sadece 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Genç Kartallar, en yakın takipçisi Galatasaray’ı 9, Fenerbahçe’yi de 13 puan gerisinde bıraktı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Kasımpaşa’yla karşılaşan Siyah-Beyazlılar, Gökhan Aydaş ile Ali Kuçik’in (2) golleriyle rakibini 3-1 mağlup etti ve ligin ilk yarısını lider tamamladı. Bu olumlu tabloya rağmen Sergen Yalçın görevinden ayrıldığını açıkladı.

Çok üzüldüler
Yalçın’ın bu kararı, A2 takımı oyuncularında büyük üzüntü yaratırken, genç çalıştırıcıya kararından vazgeçmesi yönünde baskı yaptıkları ve ‘Bizi bırakma’ dedikleri öğrenildi. Futbolcuların, her golün sevincini Sergen Yalçın’la yaşaması da gözlerden kaçmadı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Sergen hoca ise, “Bu kararımın arkasında bir şey aranmasın. Her teknik direktör, bırakması gerektiği anda bırakmasını bilmeli” demekle yetindi.


Fanatik

Konu RamesooN tarafından (24-12-2009 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla