Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 15:11   #22
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yillardir icimizdeki satilmislari buup temizlemeliyiz diye avazim ciktiginca bagirdim,benim babamda kongre üyesi,bende mayista kongre üyeigine terfi ediyorum,ama inaninki istesek bu icimizdeki satilmis sahte bjk lileri cabucak buluruz,yeterki kafaya koyalim.ama onca israrima ragmen kimse kiini kipirdatmadi,gerci forzada ilk yazmistim bunu 3sene evvel,sonra burada bircok bjk formunda yazdim ama olmadi,halbuki ben tekbasima size enaz 30tane sahte kongreüyesi ismi sayarim.daha niceleri var,cabucak bulabilirdik,coguda ist da ikamet ediyor.ama gec kalindi istesekte busaatten sonra birsey yapamayiz.halbuki organize olup hersey planlansaydi o sahte üyelerin enaz yarisi kongreye gelemezdi.demirörenede oy veremezlerdi.uzun lafin kisasi bende demirören kazanacak diye korkuyorum hemde hayatim boyunca hicbirseyden korkmadigim kadar,ama korkarim korktugum basima gelecek.keske yanilsam.ama enbüyük suc besiktasimizin ileri gelenlerinde,kilarini kipirdatmadilar sadece arasira sunu muhalefet yaptilar okadar,is secimlere geldiginde tik yok sadece murat aksu adam cikti aralarinda