Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 16:40   #28
CEK_BJK

CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her ne olursa olsun kongrenin verdiği karar bağlayıcıdır..o karar üzerine eylem yapmak "Karl Marks" ın deyimi ile anarşi dir..Beşiktaş gibi Cumhuriyet değerlerini ,kurumlarını ve kurallarını savunan bir camia ;anarşizmin uygulayıcısı olamaz,olmamalı..Takım üzerinden eylem yapmak son derece yanlıştır..iyi o zaman ,takımı sabote edelim ,küme düşsün yönetim de gitsin..böyle yanlış bişey olmaz..
Başalangıç ta ,Murat Aksu ya pek sıcak değildim..ama özellikle Emre Berkin'in listeye alınması beni çok umutlandırdı..
İnşallah,bu yönetim ;Ocakta gidecek..
bağlayıcı dediğiniz kongre hakkında sizinde çok net şüpheleriniz olduğu yazılarınızdan bellidir. Şu anda kime sorarsanız o kongrenin, o oyların sahte ve yanlı olduğunu düşünmektedir. Demek ki ortada bir kurum ve kural kalmamış.

haksızlığa ve ezilmeye karşı baş kaldırıya yanlış diyorsanız sizin fikrinizdir demekten başka çaremiz yok. Zaten bu gibi düşünceler yüzünden bu insanlar ülkemizde bu mevkilere gelip yapışmıyorlar mı?

takımı sabote etmek tamamen sizin yazınızdır asla öyle bir kelime kullanmadım. Takımı kaç senedir kimleri sabote ettiği ve üzerlerinden çıkar sağladıkları ortadadır. Bahsettiğim eylemin amacı artık bu insanların çıkar sağlayamaması içindir.

yazdığım sabote etmek bir yana takımına sonuna kadar sahip çıkan bir düşüncedir

İnşallah dediğiniz gibi ocakta giderler ama inanın gitmeyecekler...

Konu CEK_BJK tarafından (24-12-2009 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir..
CEK_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla