Alıntı:
CEK_BJK´isimli üyeden Alıntı
sanırım bu yazı hepimize yeterli olur Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapdedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bir fiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet fakr u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
Kusura bakma dostum ama Beşiktaş,kurtarılması gereken bir vatan toprağı değildir..yani yanlış yönetilmesi ,kurum ve kuralların yerle bir edilmesi için yeterli ve geçerli bir sebep değildir,onun için hamaset edebiyatı ile bir yere gidemeyeceğimizi anlamamız gerekir..Ulu önderin neyi kastettiği çok açıkken ;bir spor kulübünün yanlış idare edildiğini öne sürerek onun çok büyük anlamlar taşıyan sözlerini buraya taşımanız da hoş değil bence..Milli değerlerimizi lütfen böyle konulara alet etmeyelim
Ben ;kongreye güvenmediğimi söylemedim,sadece son 3 -4 sandığın incelenmesini önerdim..son 3-4 sandık kongrenin tamamı değildir ama Seba'nın son birkaç yılını da kapsayan bir zaman dilimini içerir o kadar..Hala aynı fikirdeyim..Kongrenin tamamını satılmışlıkla suçlamak;büyük bir aymazlıktır,onun da ötesinde saygısızlıktır..