Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 23:53   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ferguson: "Yeni Oyuncu Aramıyoruz"

Click the image to open in full size.
Takımda yaşanan sakatlıklardan dolayı ve Cristiano Ronaldo transferinden kazanılan yüksek miktardan dolayı transfer piyasasında aktif olması beklenen Manchester United'ta teknik direktör Sir Alex Ferguson, transfer ile ilgili beklentilere yaptığı açıklama ile noktayı koydu.
Manchester United taraftarı transfer döneminde takımlarından transferler beklerken, teknik direktör Alex Ferguson yaptığı açıklamada, "Yeni oyuncu aramıyoruz" şeklinde konuştu. Ferguson yaptığı açıklamada, " Wes Brown'un 1 hafta içinde yada 10 gün içerisinde takıma geri dönmesini bekliyoruz. Rio Ferdinand düzeliyor ve aynı zamanda Gary Neville'de. Rafael Da Silva da antrenmanlara başladı" ifadelerini kullandı.
Alex Ferguson'un defans bölgesindeki ömemli isimler olan Nemanja Vidic ve Rio Ferdinand'ın sakatlıkları yüzünden bu bölgede Darren Fletcher, Michael Carrick ve Richie de Laet'ı oynatıyor. Manchester United cumartesi günü Fulham ile oynadığı karşılaşmayı 3-0'lık skorla kaybetmişti.
Bu gelişmelere rağmen Alex Ferguson'un Barcelonalı orta saha oyuncusu Yaya Toure, CSKA Moskova'nın kaptanı Igor Akinfeev ve Wolfsburg'un atak oyuncusu Edin Dzeko ile ilgilendiği söyleniyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla