Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2009, 00:03   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Torres'ten Benitez'e Destek

Click the image to open in full size.
Bu sezon İngiltere Premier Ligi'nde istediği gibi bir sezon geçiremeyen ve Şampiyonlar Ligi'nden sürpriz bir şekilde elenen Liverpool'da, takımın yıldız forvet oyuncusu Fernando Torres önemli açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Rafael Benitez'in kovulmasının Liverpool'un problemlerine çözüm olmayacağımı söyleyen İspanyol forvet, sözlerini şu şekilde ifade etti: "Bence menajeri kovmak çözüm değil. Sahada menajer oynamıyor, bu yüzden onun hakkında iyimser olmalıyız. Ana sebeplerimiz var. Biz oyuncular insanız ve bu sorun için çözüm bulmalıyız. Teknik direktçr oynamıyor bu yüzden biz oyuncular daha iyi oynamalıyız."
Takımın zorlu bir periyoda gireceğini söyleyen yıldız oyuncu, bu süre içerisinde kendilerine güvendiklerini ve takımın bu sürecin üstesinden gelebilecek kapasiteye sahip olduğunu belirtti. Torres açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
"Bu çok zor bir durum ama dünyada bir çok takım bazen zor durumlar içerisinde bulunabiliyor. Tıpkı şuan Liverpool'un bulunduğu gibi. Dünyadaki diğer üst düzey takımlar gibi Liverpool'da bu durumun üstesinden gelecektir. Benim kendime ve takımıma güvenim var. Yeterince iyi olduğumuzu biliyorum. Geçen sezon aynı takım ile gerçekten güzel oynuyorduk. Sadece kendimize olan güvenimizi ve eski düşüncemizi yerine getirmeliyiz. Sonra her şey farklı olacak."
Transfer döneminde Liverpool takımının transfere ihtiyacı olduğuna inandığını söyleyen Torres, "Açıkçası transfere ihtiyacımız var. Gerçekten kaliteli oyuncular getirebilirsek, bu bizim içinde gerçekten iyi olacak ama bu durum çok zor çünkü en iyi oyuncuları getirebilmek için yeterince paramız yok" şeklinde konuştu.
Performansı yüzünden eleştirilen takım kaptanı Steven Gerrard'ı da savunan yıldız golcü, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "Biz bir takımız ve grup halinde sorumluluklarımız var. Hepimiz birlik olmalı ve bu durumu düzeltmeliyiz."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla