Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2009, 00:06   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Marmara Üniversitesi'nde muhteşem gece(Pascal Nouma)

‘HER DAİM BEŞİKTAŞ’ adlı Marmara Üniversitesinde düzenlediği müthiş panelin konukları Pascal Nouma , Bayram Bektaş ,Itır Esen , Erdem Ulus oldu.

Panelin bir diğer konuğu olan Haldun Boysan, annesinin rahatsızlığı sebebiyle Ankara`da olduğu için panele katılamadı.

Marmara Üniversitesi örgencilerinin ve Marmaralı kartallar ilgi gösterdiği ‘ HER DAİM BEŞİKTAŞ’ panelinde müthiş görüntüler ve müthiş sohbetler oldu.

İşte dün akşam panelde yaşanan bazı diyaloglar...

Click the image to open in full size.


‘ BEN BUGÜN BAYRAM BEKTAŞ’IM, PASCAL YANIMDA’

Müthiş akşamda Pascal Nouma geceye damgasını vurdu.Erdem Ulus’un konukları sahneye davet etmesi sırasında Bayram Bektaş’ın ismi okunduğunda Pascal Nouma taraftarlara sürpriz yaparak ben bugün Bayram Bektaş’ım diyerek sahneye fırladı.Bunun üzerine panelde olan yüzlerce Beşiktaş taraftarı ayağa kalkarak Pascal Nouma ve Bayram Bektaş’a müthiş ilgi gösterdi.


Click the image to open in full size.

‘ TELEVİZYONU ODADAN SARKITTIK ‘

Bir öğrencinin Bayram Bektaş’la unutamadığınız bir anınız var mı sorusuna ;

‘ Hiç unutmam Beko bizim sponsorumuzdu. Bir akşam Fransa ligi’nde önemli bir maç vardı ve odada da ufacık bir televizyon vardı. 25 ekranmıydı neydi. Dürbünle bakman gerekiyordu. Bayram’a Fransa’da oynanan maçı açmasını istediğimde bana sadece TRT 1 ve GAP olduğunu söyleyince ; aşağıyı arayıp yeni bir televizyon istettik.Ve bu televizyonu camdan ip ile sarkıttık.Maalesef gelen televizyonda aynısı çıktı.Meğer Beko ile anlaşmada sadece bu televizyon modeli varmış.Sabah idmana çıktığımızda kaldığımız odanın penceresi idman sahasına bakıyordu ve herkesin gözüne camda duran Televizyon çarpmıştı.Orda duran nedir diye sorulunca Bayram’la göz göze geldik ve koşarak onu ordan içeri aldık .

‘ BENİ NİYE ÇAĞIRMADILAR ‘

“Son günlerde medyada Fenerbahçeli futbolcuların kelepçeli skandalı bol bol yer alıyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun” diye soru soran bir taraftara Pascal Nouma cevap olarak : “Neden beni çağırmamışlar kırıldım” diyerek salonda bulunan herkesin kahka atmasına neden oldu.

Click the image to open in full size.

‘ DAMGALARINI VURDULAR’

Sergen ve İlhan ile ilgili gelen bir soruya Pascal Nouma “Onlar Beşiktaş için çok önemli bir isim.Yaptıkları ile kulübe verdikleri katkılar ile Beşiktaş’a damga vurmuşlardır.Çok değerli oyunculardır.” diyerek cevap verdi.

‘ TELEVİZYONDAKİLER BENİ HİÇ GÖRMEDİ’

İstanbulspor maçında oyuna girdiğinizde 4 dakika oyunda kalarak sahadan atıldınız ve sizi oyunda 4 dakika görebildik bu konu hakkında ne diyeceksiniz sorusuna ise efsane Fransız oyuncu “Sen 4 dakika görmüşsün beni televizyonda hiç göremeyen oldu” diyerek esprili bir cevapla yaklaştı.

‘’ YİNE OLSA YİNE YAPARDIM’’

Leeds maçında Münch‘e yapılan hareketten sonra Leedsli futbolcuya saldırdın. Oradaki duyguların nelerdi, neler yaşadın sorusuna Pascal Nouma ‘’O anda aklıma gelen tek şey bir farenin kartala yaptığı hareketti.Kendimi tutamadım arkadaşımı yerde görünce. Yine olsa yine yapardım. Ben bir Kartal’ım’’şeklinde cevap verdi.

‘ PASCAL NOUMA SEVGİSİ BİR BAŞKA’

İstanbulspor maçı ile ilgili sorulan soruya Pascal cevap verdikten sonra Erdem Ulus o maçla ilgili bir değerlendirmede bulundu .Ulus yaptığı değerlendirmede Tümer’in o maç ile ilgili bir sözünü dile getirdi.

İstanbulspor maçında Pascal Nouma’nın atılması sonrası alınan galibiyetin ardından Tümer şöyle demişti ; ‘O gün çok iyi oynuyorduk Pascal oyuna girdi ve çok kısa sürede oyundan atıldı .Bu bütün oyun planımızı alt üst etti ama biz canımızı dişimize takarak savaşarak maçı kazandık.Ama maç bittiğinde kimse takımdan birine değil de Pascal Nouma lehine tezahürat yapıyordu. Buna hiç anlam verememiştim ‘’ demişti.

Click the image to open in full size.

Tümer’in o gün anlam veremediği soruya cevabı ben veriyorum ; ‘Tümer Beşiktaş’a hizmet etmesine rağmen bugün adı bile anılmazken ,Pascal Nouma’ya duyulan sevgi artarak devam ediyor.Bunu bu akşamda Marmara Üniversite’nde gayet iyi görüyoruz.

‘’ KESİNLİKLE EVET DERDİM’’

Mehmet Aurelio ve Kazım Kazım gibi bir çok futbolcuya Milli takım teklifi geldi ve Milli takım forması giydi .Sana teklif gelseydi cevabın ne olurdu sorusuna Nouma;

‘’ Sen delimisin tabii ki EVET !” diyerek cevap verdi. Nouma’nın bu cevabı salondan büyük bir alkış almasına neden oldu. Ve panele gelenler salonu uzun bir süre “Pascal Nouma” diyerek inletti.

Click the image to open in full size.


‘ ‘1,2,3 BEŞİKTAŞ ‘’

Bir öğrencinin en çok sevdiğin taraftar bestesi nedir sorusuna ise ;

‘’ 1,2,3 Beşiktaş diye bağırarak salonda bulunan bütün örgencilerin çoşmasına sebep olan Pascal bütün salonu ayağa kaldırdı.’’

Click the image to open in full size.


‘’ OTOBÜSÜN CAMINDAN ATLAYARAK KAÇTIM’’

Öğrencilerin bir tanesinin Pascal Nouma’ya sorduğu bir soru Pascal Nouma’yı şoka soktu.

Pascal’ın çocukken otobüse biletsiz bindiğini ve camından atlayarak otobüsün şoföründen kaçtığını hatırlatan öğrenci bütün salonu güldürdü. Pascal ise öğrenciye dönerek ;

‘’ Evet doğru bunu sen nerden biliyorsun yoksa o otobüs şöförü senmisin” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Ardından da “ Şoför beni yakalayınca niye bilet parasını ödemedin diye sordu. Ben de ona, "biz size bu parayı 40 sene boyunca ödedik zaten" dedim ve kaçtım. Yoksa Fransız polisi seni mi aradı” diyerek salondakilerin kahkahalar atmasına neden oldu.

‘’ İDMANDA KOŞARKEN PASCAL’A LAF ATTIM’’

Bayram Bektaş’a sorulan bir soruda Pascal Nouma ile nasıl tanıştınız aranızda nasıl bir ilişki var denildi.

Bektaş cevap olarak “Ben Pascal’dan 1 yıl önce gelmiştim.İdmanda koşarken Pascal’a Fransızca bir iki laf attım , oda bana dönerek sen kimsin diyerek şaşkınlığını ifade etti ve o günden sonra oda arkadaşım oldu .İkinci soruna gelince aramızda banyo ilişkisi yok seviyeli bir arkadaşlığımız var diyerek espirili bir yaklaşımda bulundu.’’

‘’ BEŞİKTAŞ TARAFTARI GİBİ KİMSE BİLGİ SAHİBİ DEĞİL’’

Beşiktaş medyada neden 2.planda kalıyor sorusuna Erdem Ulus ;

‘ Beşiktaş taraftarının profil ve olaylara bakış açısı diğerlerine oranla daha farklı.İletişim dediğimiz şey kitleleri etkileme olayıdır,yapacağınız şeyde kitleler etkilenmiyorsa medya için söylüyorum yaptığınız işte işe yaramaz.

Bugün medyada birçok insan Beşiktaş taraftarı kadar takımı ile ilgili bilgi sahibi değil . Bugün kendini oterite sanan biri kadar,Beşiktaş taraftarı etrafta olan bitene hakim bu yüzden de saçma sapan haberle Beşiktaşlı itibar etmiyor,inanmıyor.Diğer takım taraftarları gibi saçma sapan bir transfer yalanından,zorla kendini inandırıp zevk almıyor. Medyada bunu bildiği için Beşiktaş üzerinde durmuyor.çünkü onları etkileyemiyorlar.

Click the image to open in full size.

‘’ TİGANA’NIN YARDIMCILIĞINI BEKLEDİM ‘’

Bayram Bektaş’a gelen bir soruda ‘ Beşiktaş’a bir kırgınlığınız varmı’’ diyen bir öğrenciye ;

‘’ Tabii olmaz mı? Tigana geldiğinde Türkiye’yi tanıyan ve iyi bir Fransızcası olan bendim. Yardımcılığı için teklif bekliyordum ama herhangi bir teklif gelmedi ve ben buna çok kırıldım.

‘’ BEŞİKTAŞ’IN SİTESİ ‘’

“Neden Haber1903’’ diyen bir öğrenciye Itır Esen cevap olarak ‘’ Haber1903 doğru haberlerin tek adresi ve Beşiktaş’ın sitesi. O yüzden oraya yazmak beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor.” diyerek cevap verdi.

Click the image to open in full size.


-PANEL SONUNDA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ-

Panelin sonunda ise Marmara Kartalları, panelin konuşmacılarına ve Haber1903`e birer teşekkür plaketi takdim etti.


Click the image to open in full size.

-ÇIKIŞTA MEŞALE ŞOV -

Panel bittikten sonra Marmara Kartalları, çıkış kapısında efsane oyuncu Pascal Nouma`yı meşaleler ve şarkılar eşliğinde okullarından uğurladılar.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.


-HABER1903-

*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla