Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2009, 09:47   #16
CEK_BJK

CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon15 Sergen'in İstifası(Tek Başlık)

Beşiktaş'ın A2 eski teknik sorumlusu Sergen Yalçın, takımdan ayrılmasında esas nedenin para olmadığını açıkladı. Sergen ayrılış nedenini elindeki yıldız adaylarına ilgi gösterilmemesi olarak açıkladı

" Benim sorunum para değil. Beşiktaş'a futbola başladığım yıllardan bu zamana kadar ben yönetimle masaya oturup para konuşmadım. Konuşmamda. İsterdim ki, Beşiktaş A takımı bizlerin yetiştirdiği ve lider olan bu takımdan 1-2 oyuncuyu A takıma alsın. Ama bırakın alt yapıdan oyuncu alınması yüzlerine bile bakılmadı. Emeklerimize yazık. Benim tek isteğim biraz ilgi. Bu çocuklar kimsenin umurunda değil. Lütfen biraz değer verilsin. Ayıptır üzülüyorum"

bu yazı hürriyetten başka bir gazetedeki röpotajında "Burada bir tiyatro oynanıyor ve ben içinde bulunmak istemiyorum" yazısı da var. uzun uzadıya yazmanın manası yok. yukarıdaki paragraf herkesin durup bir düşünmesi ve yarın ne olacağımızı görmesi açısından yeterli sanırım. Böyle bir konuda ayrım gözetmeksizin baştan sona herkes suçludur ve BEŞİKTAŞ'ın geleceğini karartmaya hiç ama hiç kimsenin hakkı yoktur!