Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2009, 23:57   #1344
OutKast

OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon15 Kaleci Cenk Transferi Hakkında Konuştu !

Beşiktaş`ın transfer etmek girişimlerde bulunduğu Denizlispor`un genç kalecisi Cenk Gönen konuşmak için Haber1903`ü tercih etti.

HABER1903 : Cenk iyi akşamlar.Son günlerde Beşiktaş`a transfer olacağınla ilgili haberler basında sıkça yer almaya başladı.Ve az önce Asbaşkan Turgay Mersin senin için Beşiktaş ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.Böylece çıkan söylentiler resmi bir ağızdan doğrulanmış oldu.Sen Beşiktaş`a transferin ile ilgili neler söylemek istersin ?

Cenk Gönen: Beşiktaş camiası çok büyük bir camia.Her futbolcunun oynamak istediği bir kulüp.Tabii ki Denizlispor`un menfaatleri doğrultusunda bende Beşiktaş`ta oynamayı çok isterim.

HABER1903 : Cenk Beşiktaş`ta forma giyebilceğine inanıyormusun?Kendini bu yük için hazır hissediyormusun?

Cenk Gönen: Ben Denizlispor`da A milli takıma yükseldim.Ve şuanda Ümit Milli takımın kalesini korumaktayım.Yeteri kadar tecrübe sahibi olduğuma inanıyorum.Beşiktaş`a gidince o formanın hakkını vereceğime inanıyorum.

HABER1903 : Kendini hazır hissediyormusun büyük bir takıma gitmek için ?

Cenk Gönen: Evet hazır hissediyorum.Sonuçta Rüştü abide genç yaşta oynadı Volkan abide öyle.Sonuçta 2 sene Süper ligde forma giydim.

Haber1903 : Beşiktaş taraftarına vermek istediğin bir mesaj varmı?

Cenk Gönen: Beşiktaş taraftarının beni istemesi ve bana güvenmesi çok hoş gerçekten.Güvenlerini boşa çıkarmayacağıma inanıyorum.

Haber1903 : Teşekkür ederiz Cenk.Başarılar diliyoruz.

Cenk Gönen: Ben Teşekkür ediyorum iyi akşamlar.

-HABER1903-

Not : Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903 ©