Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 01:26   #1
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Umuda Yolculuk mu Bos Umutlar mi?

Kulbun icinde bulundugu durum herkesin malumu.Herkesin gozu olagan kongrede:

Cogumuz Demirorenin yeniden secilecegini biliyoruz ama secilmemesini umuyoruz.

Basimizda M.Denizli gibi egosu yuksek,en iyi ben bilirim ve yaptigim yanlis olsada farkli olmali diyen,kendini elestirenleri karga adleden ve en kotusu inat ugruna verimsiz futbolcularda israr eden bir hoca var.Taraftarimiz belki duzelir,dogrulari yapar diye umuyor ama bir yandanda biliyorki huylu huyundan vazgecmez.

Altyapidan yillardir adam yetismiyor.Sergenin A-2 deki basarisiyla umutlaniyoruz,sonunda adam yetismeye basladi galiba diyoruz Sergen istifa ediyor.Aslinda hepimiz biliyoruzki Denizli oldugu surece altyapidakiler agziyla kus tutsa ust yapiya gelemez.

Ridvan,Ismail ismail gibi gencler yuksek bonservislerle transfer ediliyor.Olmyacagini bile bile kotude olsalar,macta kaybettirseler israr edilsin gelecek 10 yilimizi kurtaralim diyoruz.Biri 18e giremiyor digeri ise nezaman cikarim diye surekli kulubeye bakiyor.

Kulup borc icinde yuzmesine,gelcekteki gelirlerinin ipotek altinda olmasina ragmen transfer dusunuyor.Biz bir umut takima belki faydali olurlar bu senede sampiyon oluruz diyoruz.Ama aslinda biliyoruzki bu transferler Demirorenin cebinden gerceklesecek ve Besiktas Demiroren Spor Kulubu olma yolunda bir adim daha atacak.

Mehmet Topuzu biz alicaz diyoruz birileriyle sidik yarisina giriyoruz.Aslinda biliyoruzki o birileri istemedigi surece Demiroren Degil topcu nefes bile alamaz.

Topuzu unutturmak icin Nihat aliniyor.Yanlis transfer oldugunu bile bile destekliyoruz.

Delgado donecek diye gun sayiyoruz.Bir yandanda icimizden <ulan bu adam oynadigi 3 sene ne verdiki simdi ise yarasin> diyoruz.

Bunlar sadece son 6 ayin konulari.6 seneyi yazsam parmaklarima kramplar girer.Peki biz herseyin suclusu onlarmi? Bence hayir.Taraftar olarak bizlerde sucluyuz.Cunku bu surecte bicak kemige dayanana kadar hep bile bile lades dedik.Gunu dusunduk UEFA icin susalim dedik.Transferleri hep alkisladik.v.s.,v.s.,v.s. Bazilarimiz istisna olabilir ama Besiktas taraftari bir butundur.Yanlisida dogruyuda butun olarak yapar ve tepki ona gore belirlenir.Nezamanki taraftara dokunuldu taraftar gercek tepkiyi ozaman koymaya basladi.Ama esas suclular medya yoluyla bunuda engelledi.
Medyada cikan <taraftar yonetimi protesto edicem diye takima zarar veriyor> turundeki yazilar tepkileri gol sonralarina yada mac sonralarina kadar erteledi.
Aslinda slogani <sevinmek icin sevmedik> olan bir taraftar toplulugu takimin sampiyonlugu yerine guzel yarinlari dusunup saygili tepkilere(altini ciziyorum kufursuz ve hakaretsiz) devam etmeliydi.Ben 33 yasindayim.Hic bir kulupte taraftara ragmen gorevine uzun sure devam etmis yonetim.teknik heyet yada futbolcu gormedim.

Amacim insanlari tahrik etmek falan degil.Zaten o yuzden bu dusuncelerimi macsiz bir donemde yazdim.Amacim kendimiz tartismak.Etkimizi ve etkinligimizi medeni yontemlerle nasil arttirabilecegimizi irdelemek.Gercek su: biz Demirorene yenildik.Adam tek basina tum taraftari ve AKSU yu simdiden yendi.

Yeni bir 3 senelik izdirap sureci bizi bekliyor.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla