Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 11:27   #16
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar futbol her tatktik ile oynanır. 3-5-2 . 4-4-2 . 3-4-3 . 4-3-3 vs... Ama Beşiktaşın taktiğe ihtiyacı yok bence . Beşiktaşın ruhuna ihtiyacı var. Beşiktaşı Beşiktaş yapanda budur. Ben her maçına gidiyorum yıllardır kapalı üstteyim. İnanın geçen seneki şampiyonluk bana hiç tad vermedi. Sanki şampiyon olan o takım Beşiktaş değildi. Geçen sene inanın iyi oynamıyorduk . Bunlara kanmayalım. Geçen sene şampiyonluğu masada aldı Beşiktaş buna adım gibi eminim çünkü o futbol ile dünyanın hiçbiryerinde şampiyon olamazsınız. Aynı tezgah bu senede yapılacak . Bu senenin şampiyonu dünden bellİ O da Galatasaray . Şu iddaa çıktı çıkalı şampiyonlar ve düşecek takımlar masada sahibini buluyor. Bu sene şampiyon Galatasaray bunu yazın bir kenara...

1:bizde kapalı usteyzzzz

2:besıktas gecen sene sampıyon olurken masa basında almadı. mucadele ederek aldı.

3: sampıyon olduk bn cok sevndım kanımca tum bjklılarda sevındıı hata ooo kadar sevınclıydım kı ayaga kalkınca basım donuyordu

4:takım kotu oynuyor bu konuda haklsın mucadele etmıyor dersen ayıp olur futbolculara

5: sıstem onemlı degıl demısssın.. dunyanın hangı ısını yaparsan yappp bır sıstemın olmalıdır. sıstemsız hıc bır ıs yurumezzz..

6: yılmaz vurall besıktasın hocası olamaz bıze hırs yapacak hoca lazım degıll mısyon ve vızyonu genıs bır hoca lazımm....