Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 11:45   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea Ivanovic’i Tutmak İstiyor

Click the image to open in full size.
İngiliz devi Chelsea Sırbistanlı defans oyuncusu Branislav Ivanovic ile sözleşme yenileyecek.
Real Madrid'in bu futbolcu ile ilgilendiği haberleri basında yer alırken, Chelsea bu söylentileri bitirmek için bu futbolcu ile sözleşme yenileyecek. Öte yandan mavilerin teknik patronu Carlo Ancelotti, sağ bek oyuncusu Jose Bosingwa'nın 2 ay sahalardan uzak olmasından dolayı Ivanovic'i kulüpte tutmak istiyor.
Son zamanlardaki kötü performansları hakkında açıklamalarda bulunan Chelsea'nin Sırp defans oyuncusu Ivanovic şu sözleri ifade etti: "İngiltere Premier Ligi çok güçlü bir lig. Harika takımlar var. Sadece 4 büyük değil. Deplasmanda küçük takımlar ile oynadığınız zaman çok çalışmalısınız çünkü çok güçlü defans yapıyorlar ve gol bulmaya çalışıyorlar. Her maçta en üst seviyede oynamalısınız çünkü İngiltere Premier Ligi'nde çok güçlü takımlar var. Eğer bir şey olur kazanamazsanız, size yakın olan takımlar çok güçlü ve sizi yakalabilirler."
"Eğer yüzde bir rahat hissederseniz, gol kaçırabilirsiniz ve sonuç en yüksek performans ile oynadığınız maçtan daha farklı olur. Bu zorluğu açıklamak zor ama bence bu nedenden dolayı İngiltere Premier Ligi dünyanın en iyi liglerinden bir tanesi. Benim için ise dünyanın en iyi ligi."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla