Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 14:27   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir Cavcav Klasiği

Click the image to open in full size.
Yurt dışından makul fiyatlarla oyuncuları Türkiye getiren, ardından büyük paralar karşılığında bu futbolcuları başka kulüplere satan İlhan Cavcav yine yapacağını yaptı

750 bin Euro’ya Harbuzi’yi Gençlerbirliği’ne kazandıran Başkan, 23 yaşındaki oyuncu için Galatasaray’dan 3 milyon Euro istedi, taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

Türk futboluna ‘ticaret’ kavramını getiren İlhan Cavcav yine sanatını konuşturdu! Oyuncu transferinde kulübe para kazandıran ender başkanlar arasında bulunan Cavcav, bu kez Harbuzi transferinde gündeme geldi. Gençlerbirliği’nin sezon başında kadrosuna kattığı ve ilk yarıda ortaya koyduğu futbol ile başta Galatasaray olmak üzere pek çok takımın listeye aldığı Harbuzi için Başkent ekibinin patronu İlhan Cavcav, Cim Bom’dan 3 milyon Euro istedi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu 750 bin Euro bonservis bedeliyle Türkiye’ye getiren tecrübeli futbol adamı, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile yaptığı görüşmede, Harbuzi’yi 3 milyon Euro’dan aşağı vermeyeceğini ifade etti.

Takasa ‘hayır’ dedi
Polat’ın ise nakit para yerine takas önerisinde bulunduğu ve Alpaslan ile birlikte 4 genç futbolcuyu Başkent ekibine teklif ettiği öğrenildi. Ancak Cavcav, bu öneriye sıcak bakmazken, taraflar orta yolu bulmaya çalışıyor.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla