Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 21:04   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş Cola Turka (T.B.L 12.Hafta)

Click the image to open in full size.

Beko Basketbol Ligi’nde 2009’un son derbisinde Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, Abdi İpekçi Arena’da Fenerbahçe Ülker’e konuk oluyor. 27 Aralık 2009 Pazar günü saat 20:00’de başlayacak olan mücadeleyi; Mehmet Keseratar, Serkan Emlek ve Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma ayrıca Spormax kanalından da naklen yayınlanacak..

Ekibimizde sakatlığı süren Brad Newley bu mücadelede forma giymeyecek. Gıda zehirlenmesi nedeniyle tedavi gören Kerem Özkan ve lisans işlemleri henüz halledilemeyen Fedor Likholitov ikilisinin de derbide forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.. Ev sahibi Fenerbahçe Ülker’de ise sakatlıkları bulunan Ömer Aşık, Mirsad Türkcan ve Lynn Greer üçlüsü forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Ömer Onan, Gordan Giricek ve Serhat Çetin üçlüsünün ise forma giymesi bekleniyor..

İki takımında ligde 9 galibiyeti ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Averajla rakibinin bir basamak üzerinde yer alan ekibimiz, bu sezon deplasmanda oynadığı beş maçın dördünü kazanmayı başardı. Ligde üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe Ülker ise sahasındaki beş maçın dördünü kazanmayı başarmıştı. Yapılan protokol gereği taraftarlarımız bu maçta salonda yer alamayacaklar..

Karşılaşma ile ilgili olarak AA’ya açıklamalar yapan antrenörümüz Burak Bıyıktay, Fenerbahçe Ülker'in cezasının ardından sahasında ilk kez taraftarların önüne çıkacağını vurgulayarak; ''Çekişmeli ve zevkli bir maç olacak'' dedi.

Bıyıktay, yeni sezonda ilk kez taraftarlarının karşısına çıkacak rakibimizin buna göre bir atmosfer oluşturacağını ifade ederek; ''Sahalarında kazanmak isteyecekler. Çekişmeli ve zevkli bir mücadele yaşanacak. Kolay bir maç olmayacak. Her iki takıma da başarılar diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla