Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2009, 09:44   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Memo'lu Utah 2 Maç Sonra: 97-76

Click the image to open in full size.
NBA'de bu sabaha karşı oynanan bir diğer karşılaşmada temsilcimiz Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz sahasında Philadelphia'yı 97-76'lık skorla mağlup etti.
EnergySolutions Arena'da oynanan karşılaşmada Utah Jazz'da temsilcimiz Mehmet Okur mücadeleye ilk 5'te başlarken, 32:57 dakika süre aldı. Mehmet Okur bu süre içerisinde 16 sayı kaydederken, 8 ribaund aldı, 2 asist yaptı ve bir de top çaldı. Mücadelede Utah Jazz'da Deron Williams 27 sayı, 8 asist, 5 ribaundluk performansı ile sahanın en skorer ismi ve galibiyetin mimarı olurken, Carlos Boozer 19 sayı, 11 ribaund, 3 asist ve Wesley Matthews 16 sayı, 7 ribaund, 3 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular. Utah Jazz bu sonucun ardından 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi.
Bu skorun ardından üst üste üçüncü mağlubiyetini alan Philadelphia'da ise Thaddeus Young 20 sayı, 2 ribaund, 1 asistlik performansı ile takımı adına sahanın en etkili ismi olurken, Andre Iguodala 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Elton Brand ile Jrue Holiday 10'ar sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Utah Jazz sıradaki karşılaşmasını çarşambayı perşembeye bağlayan gece deplasmanda Minnesota ile karşı karşıya gelirken, Philadelphia ise pazartesiyi salıya bağlayan gece deplasmanda Portland Blazers ile mücadele edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla