Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2009, 13:40   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Beşiktaşlıyım, ama galatasarayda da oynarım..''

Click the image to open in full size.

Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde yer alan Altay’ın genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu söyleyen Siyah-Beyazlı futbolcu, “Doğrusunu söylemek gerekirse Beşiktaşlıyım. Ama profesyonel düşünüyorum.

Milan Baros rüya gibi
Ekmek parası için seve seve Galatasaray’a giderim. Benim gözlemim, forma verilirse Galatasaray’ın orta sahasında oynarım. Mehmet Topal, Ayhan, Barış çok iyi oyuncular, ama düz oynuyorlar” dedi. İki sezon öncesine kadar Milan Baros’u Aston Villa formasıyla televizyondan izlediğini kaydeden Musa, “Geçen yıl kupada karşılaştık. Nasipse şimdi aynı takımda oynarız. Kesinlikle rüya gibi. Sözleşmem 2011’de bitiyor, gidersem kulübüme para kazandırmak isterim” ifadesini kullandı.

Babası yaşını küçültmüş
25 kez genç milli takımlarda forma giydiğini de hatırlatan Musa Çağıran, nüfus kağıdında yazdığı gibi 17 Kasım 1992’de doğmadığını itiraf etti. Genç oyuncu, abisiyle arasında 1 yaş olduğu için, aynı anda askere gitmelerini istemeyen babasının nüfus kağıdını 2 sene geç çıkardığını dile getirdi.
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla