Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2009, 15:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen:"Altyapı'nın Tabata Kadar Değeri Yok"

Click the image to open in full size.
Düşündüğünü açık açık söyleyen antrenör Sergen Yalçın, A2 takımındaki görevini bıraktı ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Habertürk’ün haberine göre; Sergen Yalçın, şunları söyledi: Ben bu göreve Beşiktaş ve futbol sevgimden dolayı geldim. Hiç para talebim olmadı. Zaten doğru düzgün para da alamadık. Sadece ben değil altyapıdaki tüm hocalar büyük bir özveri ile çalışıyor. Maaşlarını geç alıyorlar ama hiç seslerini çıkarmıyorlar. Altyapının tümünün bir Tabata kadar değeri yok. Halbuki bize eğilseler, biraz önem verseler, Tabata gibi oynayacak kaç tane futbolcu olduğunu görürler. Tabata için verilen milyon Euro’lara günah.

‘BİR KİŞİ ARAMADI’

Rıza’lar, Feyyaz’lar, Sergen’ler altyapıdan çıktı. Yıllarca Beşiktaş’ı taşıdılar. Ancak şimdi bakıyoruz altyapıyı bir hiç olarak görüyorlar. Bizde de ne oyuncular var... Necip, Ali Kuçik, Erkan, Orhan ve Umut; bunların hepsi A takımda oynayacak futbolcular. Mustafa Hoca bir tanesini bile değerlendirmiyor. Düşünün, bu takım kendi liginde rekor kıran bir takım... G.Saray ve F.Bahçe’ye fark attık. Bir tane yönetici aramaz mı? “Size teşekkür ediyoruz” demez mi? Bu kadar mı bu iş bitmiş? Bilmiyorum başkan bu olayları biliyor mu. Yönetimden gerekli desteği göremedik.

‘SÖZLER SAMİMİ DEĞİL’

Mustafa Denizli, en son Manisa maçına Rıdvan ve Necip’i götürdü. 18’e almadı. Özellikle Necip bizim içimizden yetişen bir futbolcu. Beşiktaş, Manisa ile oynayacağı kupa karşılaşmasından bu derece mi çekiniyor! Galatasaray’a bakın A2 takımından 3 oyuncuya şans verdi, kazandı. Korcan’ı bu mücadelede oynattı. Kötü kaleci değil ama şu ana kadar hiçbir maçta oynamadı. Umut daha hazırdı. O alınabilirdi. Mustafa Hoca bize bir kere gençleri sormadı. İkinci yarıda gençleri oynatacağını söylüyor. Bu açıklamaya gülüyorum. Kupa maçında oynatmadı, ligde mi şans verecek? Samimi bulmuyorum. Hepsi hikâye. Bu kafayla da hiçbir şey olmaz.

‘HARCANIP GİDECEKLER’

Ayrılacağım için çocuklar çok üzüntülü. Ben de onlara üzülüyorum. Böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum. Bu çocuklar kaybolup gitmez ama şu anki görüntü öyle değil. Yönetim bu anlayışla devam ederse gençler harcanıp gidecek. Ayrılma nedenim takımın amacının, hedefinin olmaması. Bizim planımız A takıma oyuncu çıkarmak. Üzüntülü bir şekilde ayrılıyorum ama gönlüm çocuklardan yana olacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla