habertürk'te de bu var. Valla Nihat hem kendinin hem de BEŞİKTAŞ'ın iyiliği için 2. yarı toplanman lazım ama neredeyse hiç umut bırakmadın bizde.. “Sezon başında askere gitmem ve sakatlıklar beni geriye götürdü. İspanya ile Türkiye ligi de birbirinden çok farklı, bir türlü alışamadım. Ama kısa sürede gerçek kimliğime bürüneceğim”
‘YAŞADIĞIN BASKI YÜZÜNE YANSIYOR’
Sezon başından beri isteneni bir türlü verememesi nedeniyle gündemden adı düşmeyen Nihat Kahveci, hocası Mustafa Denizli’ye dert yandı. Moralini düzeltebilmek için tecrübeli oyuncuyla tatil öncesi bir görüşme yapan Denizli, “Üzerine çok geliyorlar. Bu baskı yüzüne yansımış. Sıkıntılarını paylaş. Seni kaybetmek değil, kazanmak istiyorum. Bunun için birlikte hareket etmeliyiz. İzinden, aklını boşaltmış olarak dön” dedi. ‘TÜRKİYE’DE MÜCADELE ÖN PLANDA’
Hocasının bu samimi konuşmasının ardından sıkıntılarını dile getiren Nihat, yaşadığı problemleri şöyle sıraladı: Sezon başı askerlik yapmam ve yaşadığım sakatlıklar beni bir hayli geriye götürdü. Özellikle İnönü Stadı’ndaki taraftar baskısı da beni çok etkiliyor. Ayrıca halen buradaki futbol stiline alışamadım. İspanya’da futbol taktik üzerine kurulu. Türkiye’de ise öncelik mücadelede. Bu yüzden bocalıyorum. Ama inanın kısa sürede tam anlamıyla, uyum sağlayacağım 936 DAKİKADA 1 GOLÜ VAR Sezon başında 4 milyon 250 bin Euro bonservis ücreti ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti para karşılığı Beşiktaş’a 4 yıllık imza atan Nihat’ın, kulübe toplam maliyeti ise 15 milyon 250 bin Euro. Ancak Nihat, takımın en pahalı futbolcusu olmasına karşın şimdiye kadar sadece 1 kez fileleri havalandırarak Siyah-Beyazlı camiada büyük düş kırıklığı yarattı. 14 maçta forma giyen tecrübeli yıldız, 936 dakika sahada kaldı ama sadece Kasımpaşa mücadelesinde gol sevinci yaşadı. SOCIEDAD'DA ZİRVE YAPMIŞTI Nihat Kahveci, uyum sağlayacağım. John Benjamin Toshack sayesinde transfer olduğu İspanya’daki ilk kulübü olan Real Sociedad’da kariyer rekoru kırmıştı. Sociedad forması altında Real Madrid’le şampiyonluk mücadelesi de veren milli futbolcu, 5 sezonda çıktığı 145 mücadelede 59 gol kaydetmişti. Daha sonra transfer olduğu Villarreal’de de 3 sezon görev yapan milli forvet, 43 maçta fileleri 24 kez havalandırma başarısını göstermişti.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |