`Hocam şu anda çok iyiyim. Bazen ağrılarım oluyor ama genel olarak hazırım. İkinci yarıda forma giymek istiyorum.`
"Hocam şu anda çok iyiyim. Bazen ağrılarım oluyor ama genel olarak hazırım. İkinci yarıda forma giymek istiyorum." Mustafa Denizli, telefonla arayıp durumunu sorduğu Delgado’dan "İkinci yarı sahadayım" yanıtını aldı. İspanya’da olan Arjantinli yıldız, “Bazen ağrılarım var ama hazırım. İkinci yarı oynarım” dedi. Hangi yabancının gideceği konusunda kafalar karıştı.
Beşiktaş’ta durumu merak edilen Matias Delgado’dan haber var. Teknik direktör Mustafa Denizli, İspanya’da hem tatil yapan hem de çalışmalarına devam eden Arjantinli oyuncuyu telefonla aradı ve son durumunu sordu. Delgado, “Hocam şu anda iyiyim. Bazen ağrılarım oluyor amagenel anlamda ‘Hazırım’ diyebilirim. İkinci yarıda oynamak istiyorum” dedi. Kampta teste tabii tutacakları ve ona göre karar verecekleri Delgado’dan aldığı bu haberle, Denizli’nin kafası karıştı. Çünkü sözleşmesi devre arasına kadar dondurulan Delgado’ya ligin ikinci yarısı için kontenjan açılması gerekiyor. Bu konuda da kimin gideceğiyle ilgili şu an büyük bir kararsızlıkyaşanıyor. İlk planda ise Tello’nun gönderilmesi söz konusu. Yönetim kanadından genel sekreter Kenan Öner de Delgado için şunları söyledi:
Çalışmalarına devam ediyor. Bizim için önemli olan kamp döneminde yapılacak testlerin sonucu. Eğer sağlık durumunda herhangi bir sorun olmazsa ve hocamız da onay verirse oyuncumuz ligin ikinci yarısında forma giyecek. Haliyle Delgado’ya kontenjan açmak için mevcut kadromuzdaki bir yabancıyı göndereceğiz veya kiraya vereceğiz. Şu anda test sonuçlarını görmeden değerlendirme yapmamız doğru olmaz.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! |