BJK TÜZÜĞÜ'nden alıntı.
Alıntı:
A - OLAĞAN TOPLANTI
İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı; her yıl Şubat ayı içinde günün koşulları (Fikstür ve benzeri) dikkate alınarak Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek iş günleri dışındaki bir gün, yer ve saatte kulüp lokalinde, lokal elverişli olmadığı takdirde Genel Kurul toplantısına uygun bir salonda yapılır. O gün çoğunluk olmazsa uygun görülecek, yine Şubat ayı içinde bir hafta sonra başka bir yer ve saatte usulüne uygun olarak yapılır. Bu toplantıda bütçe ve kesin hesabı ile idari işler görüşülerek ayrı ayrı karara bağlanır. SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTILARININ OLDUĞU SENELERDE İDARİ VE MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI OCAK AYI İÇERİSİNDE CUMARTESİ GÜNÜ, SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTILARI İSE 1 GÜN SONRA PAZAR GÜNÜ YAPILIR. |
Zaten 28 aralık 2009 dayız. Seçimli genel kurulun yapılabilmesi için 2-3 , 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31 Ocak tarihleri var. Buna da yönetim kurulu karar vericek. Alt maddelerden birinde genel kurulu kongre üyelerine en az 10 gün önceden duyurma yükümlülüğü var.
Dolayısıyla bugünüde dikkate alırsak,
Seçim ancak;
16-17 ocak
23-24 ocak
yada
30-31 ocak
tarihlerinden birinde olmak zorunda.
Bunada yönetim kurulu karar vericek. Bence Demirören bu süreyi en iyi şekilde kullanmak, belkide seçim yatırımı amacıyla transfer yapmak ve sinir bozmak için son hafta sonu olan 30-31 ocak tarihlerini tercih edecektir.
Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?