Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2009, 18:08   #1404
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Kaderi Teknik Heyetin Elinde !..

Click the image to open in full size.

Beşiktaşlı Matias Delgado, İspanya`nın Barcelona kentinde kendisine yapılan testlerden başarıyla geçmesine rağmen, Türkiye`ye takım toplandıktan 11 gün sonra dönmek istediğini söyledi.

eşiktaş`ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, bu sezon başında kasık bölgesinden ameliyat olmuş ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. Arjantinli futbolcunun ameliyatı sonrası sözleşmesi askıya alınarak yerine Tabata transfer edilmişti.

Son bir aydır takımla birlikte antrenmanlara çıkan Delgado`nun bir dizi testten geçip, ameliyat olduğu bölgenin MR`ının çekileceği ve çıkan sonucu göre sözleşmesinin yeniden geçerli duruma alınıp alınmayacağı belli olacaktı. Arjantinli oyuncu yılbaşı tatili için gittiği Barcelona`da 6 ay önce ameliyat olduğu hastanede testlerden geçti ve çekilen MR`ı sonucu devre arası kamp çalışmalarına katılması için olumsuz bir durumunun olmadığı belirlendi. Barcelona`da yapılan testleri İstanbul`a gönderen Delgado`nun fiziki açıdan yükleme yapılabilecek bir durumda olduğu ve 30 Aralık`ta takımı ile birlikte antrenmanlara başlayabileceği açıklandı.

DELGADO TESTLERDEN OLUMLU SONUÇ ÇIKMASINA RAĞMEN İSTANBUL`A 10 OCAK`TA DÖNMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ancak çıkan bu sonuca rağmen Delgado`nun Beşiktaş teknik heyeti ile yaptığı konuşmada Barcelona`da kalmak istediği ve 10 Ocak`ta İstanbul`a dönmek istediğini söylediği ortaya çıktı. 30 Aralık`ta takım arkadaşları ile birlikte antrenmanlara çıkmak yerine Barcelona`da tatiline devam etmek istiyen Delgado`nun bu isteğine henüz kesin bir cevap vermeyen Beşiktaş teknik heyetinin oyuncu ile yarın bir görüşme daha yapacağı ve Delgado`dan 30 Aralık`ta İstanbul`da olmasını isteyecekleri öğrenildi.

Delgado`nun bu tutumuna bir anlam veremeyen teknik heyetin Delgado hakkında bir rapor hazırlayıp yönetim kuruluna sunacağı ve yönetimin Arjantinli oyuncu ile ilgili bir karar vermesini isteyeceği kaydeldi.

dha
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline