arkadaşlara katılıyorum..Yapımız gereği bir başarı veya başarısızlıkta olaylara çabuk yorum veya peşin hüküm veriyoruz..Sergen daha çok yolun başında..Anadoluda bir klup çalıştırsın hele,zorlukları,yönetimsel problemleri,mali şartlarını,taraftar ve saha içi dezavantajlarını bir görsün yaşasın,bir kriz yönetsin hele..Bir görelim ona göre yorum yapalım..Gaza gelmeyelim ya..
Bu istifa olayında kimsenin değinmediği bir konuya değinmek istiyorum..Beşiktaş A-2 antrenörü aynı zamanda çok popüler bir kanalda,yorumculuk yapamaz,yapmamalı..Haddini aştığının farkında da değildi işin kötüsü..Ben Beşiktaş Yönetiminin bu konuda sessiz kalmasını bir türlü anlayamadım..hoş yönetimin yaptığı hiç bir şeyi anlamıyoruz ya..
neyse zoru görünce kaçan , yorumculuk var diye o gencecik çocukları satan,en kötüsü kendisinin en zor zamanlarında kendisine sahip çıkan klubüne ihanet etmiştir sergen..
Kimse bana anlatmasın,Yorumculuk koltuğu Sergene tatlı gelmiştir,mutlaka yönetimsel problemler yaşamıştır ancak tek başına bu bir neden olamaz..Demek ki Sergen Anadolu klüplerinde çalışsa 2 günde basar gider..Anadoluda çalışan teknik adamlar Evliya desenize.. |