Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2009, 23:33   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mancini Balotelli'yi İstiyor

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier League takımlarından Manchester City'in çiceği burnunda teknik adamı Roberto Mancini, ara transfer döneminde kadrosuna güçlendirmek için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Ara transfer dönemine 90 milyon avro'luk bir bütçe ile girmenin planlarını yapan Mancini, ilk olarak Inter'in genç yıldızı Balotelli'yi kadrosunda görmek istiyor.
Bolotelli'nin enerjik bir sporcu olduğunun altını çizen ve her teknik adamın onun gibi bir oyuncuyu kadrosunda görmek isteyeceğini ifade eden Mancini, "Önümüzde zorlu iki maç var. Önce Wolves ile oynayacağız ardından Manchester United ile kupa maçında karşı karşıya geleceğiz. Böyle zor bir durumda transfer konuşmak aslında yersiz ama gelen sorular karşısında cevap vermem isteniyor. Ben de cevabımı veriyorum öyleyse, Bolotelli'yi takımımda görmek isterim tabii ki. Ben gerekli raporu transfer komitesine verdim. Artık gerekeni onlar yapacak" dedi. Inter Başkanı Moratti daha önce yaptığı açıklamada her ne kadar "Balotelli bizim oyuncumuz ve öyle kalacak" ifadelerini kullansa da, Lazio'dan ayrılan Goran Pandev ile anlaşma sağlanması ve Manchester City'in genç yıldız için en az 27 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek olması deneyimli başkanın tüm planlarını değiştirdi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla