Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2009, 05:36   #2774
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dev Takas !..

Bu sezon forvette sıkıntı çeken Beşiktaş’a Trabzonspor’dan ilginç bir teklif geldi...

Bordo-Mavililer’in sezon başında alamadığı Batuhan’ı tekrar istediği ve bunun karşılığında Kartal’a Galatasaray’ın da gündeminde olan Gökhan Ünal’ı önerdiği öğrenildi.

5 milyon Euro istediler


Karadeniz ekibinin yöneticileri önceki gün Siyah- Beyazlı idare cilerle bir araya gelerek Batuhan Karadeniz’i transfer etmek istediklerini bir kez daha gündeme getirdi. Ancak genç oyuncunun bonservisinin 5 milyon Euro olduğunu duyan Trabzonspor, Kartal’a yeni bir öneride bulundu. Batuhan’a karşılık olarak Gökhan’ın verileceğini ifade eden Bor do-Mavililer, kiralama yoluna da sıcak baktıklarını ifade ettiler. Siyah-Beyazlılar ise “Bu konuda karar öncelikle Mustafa Denizli’nin” diyerek topu tecrübeli hocanın üstüne attı.

Demirören olumlu bakıyor


Denizli ile bu konuyu görüşen Beşiktaşlı yöneticiler ise beklenme dik bir cevapla karşılaştılar. Tecrübeli hocanın, “Formsuz bir Gökhan’ı şu anda takımıma almam mün kün de ğil. Za ten formsuz oyuncumun sayısı fazla. Bir de onu ek ler sek ca mi ayı tamamen karşımıza alırız” diyerek “Ret” cevabı ver diği öğre nildi. Beşiktaş’ın hocasının olumsuz yaklaşamına rağmen başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere yöneticilerin Gökhan’ı istediği iddia edildi.
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline