Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2009, 12:23   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti İçin Ernst'imi Satalım ?

Click the image to open in full size.




İspanyol basınında yer alan Guti iddialarına gülüp geçen Asbaşkan Soğancıoğlu, “Hangi yabancı gidecek de o gelecek. Fabian Ernst’i mi satalım?” ifadesini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, “Transfer yapmayacağız” açıklamasına rağmen, siyah-beyazlı teknik adamın isminin İspanyol basınında Guti ile birlikte yazılması yönetimi güldürdü.

As gazetesinde yer alan, “Denizli, Guti için Madrid’deydi” haberini esprili bir şekilde değerlendiren siyah-beyazlıların Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, “Hangi yabancı oyuncuyu gönderip Guti’yi alabilelim. Fabian’ı mı satalım” diye konuştu.

Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda yabancı transferini kesinlikle düşünmeyen siyah-beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde teknik heyetle bir toplantı yapacağı vurgulandı. Bu toplantıda Mustafa hocanın, Denizlisporlu kaleci Cenk’i bir kez daha istediğini yönetime söyleyeceği vurgulandı.

Beşiktaş Yönetimi ise ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’un, bu oyuncu için astronomik rakam isteyeceğini düşünerek eski kalecileri Murat Şahin için Denizli’yi ikna etmeye çalışacakları öğrenildi. Mustafa Denizli ise Cenk’in iki üç maçlığına değil Beşiktaş’ın geleceği için istediği vurgulandı.

Bu arada ligin devre arasında Beşiktaş’tan gönderilmesi gündemde olan futbolcuların isimlerinin yarınki topbaşından sonra netlik kazanacağı öğrenildi. Erhan, Erkan, Necip, Rıdvan ve Batuhan gibi isimleri bir kısmını kiralık bir kısmını bonservisiyle göndermek isteyen teknik patron Denizli, kararını birkaç gün içinde verecek.

Kaynak: Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla