Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2009, 00:15   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dimitar Berbatov 'Chelsea' Diyor

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da forma giyen golcü oyuncu Dimitar Berbatov, şampiyonluk yarışının kendileriyle Chelsea arasında geçeceğini iddia etti. İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre Bulgar futbolcu, Manchester United'ın ligde iyi bir pozisyonda olduğunu söyledi.
Şampiyonluk yarışının zor olacağını belirten Berbatov, ''Sezon sonuna kadar oynamamız gereken çok maç var. Şampiyonluk yarışı bizimle Chelsea arasında geçecektir. Sonunda zirvede biz olacağız, çünkü çok iyi futbolcularımız var'' ifadelerini kullandı.
Bu dönemlerde maç programının çok yoğun olduğuna dikkati çeken yıldız futbolcu, sakatlıklar nedeniyle zor zamanlar geçirdiklerini, ancak sakat futbolcuların yavaş yavaş takıma katılmaya başladığını kaydetti.
Berbatov, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, ''Ferguson, gerektiğinde bir şeyleri değiştirmeyi iyi biliyor. Sezon sonunda en yukarıda olacağımıza eminim'' dedi.
Takım arkadaşı Wayne Rooney'nin performansını da değerlendiren Bulgar futbolcu, antrenmanlardaki oyununu maçlarda da sergilemesi halinde ligde 13 golü bulunan genç yıldızı kimsenin durduramayacağını savundu.
Premier Lig'de Hull City karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Berbatov, ''Fulham maçından sonra zordu. Ferguson maçtan önce kazanmamız ve Chelsea üzerinde baskı sağlamamız gerektiğini söyledi'' diye konuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla