Konu: beskestepe
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2006, 17:12   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beskestepe

Galatasaray yöneticilerine tebrikler

GALATASARAY’ın Seyrantepe’de yapacağı stadyum ile ilgili protokol Başbakan tarafından da imzalanarak yürürlüğe girdi.

Böylece Ali Sami Yen Stadı’nın arazisi Toplu Konut İdaresi’ne, Seyrantepe’deki "üst kullanım hakkı" da Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne geçecek. Galatasaray da hiç para ödemeden bir stadyum sahibi olacak.

Darısı, diğer kulüplerin başına!

Galatasaraylı yöneticileri de bu iş bitiricilikleri nedeniyle kutluyorum. Kimsenin başaramadığı bir işi başardılar.

Devletten bedavaya aldıkları Ali Sami Yen’i ve yine devletten bedavaya aldıkları bir araziyi verecekler ve karşılığında yapım parasını devlete ödeterek bedava bir stadyum sahibi olacaklar!

Uzun süredir fırsat bulamadığım bir soruyu da bu vesileyle sorayım:

Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı’nın kendisine devri ile ilgili sözleşmedeki yükümlülüklerini zamanında ve tam olarak yerine getirdi mi?

Yerine getirdiğine ilişkin belgeleri gönderirlerse memnuniyetle yayınlarım.

Yerine getirmedilerse bu sözleşmeyi uygulamakla yükümlü kamu görevlilerinin, görevlerini neden ve nasıl ihmal ettiklerini öğrenmek de kamuoyunun hakkıdır.

Ve kamu hizmetlerinde "eşitlik" esas olduğuna göre ülkemizdeki diğer kulüpler için neler yapacaklarını açıklamalarını TOKİ yöneticilerinden rica ediyorum.

m.y.yilmaz Hurriyet

bu nedir sanki ali samiyen gs in maliymis gibi orayi toki ye devrediyor karsilignde cebinden bir kurus vermeden stat sahibi oluyor eger beles bir sey olacaksa her takima olsun yada hic kimseye olmasin
LUTFEN HERKESE ESIT DAVRANILSIN
Adelaar Ofline