Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2009, 21:12   #1417
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü Topu Oyuna Sokamıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Barcelona`da yedek bıraktığı Rüştü Reçber için, "Harika bir kaleciydi ancak yaptığı kurtarışın ardından topu dışarıya, ya da çok uzaklara atıyordu." yorumunda bulundu.

Hollandalı teknik adam, Galatasaray Dergisi`nin Aralık ayı sayısında yer alan röportajında, Barcelona`yı çalıştırdığı dönemde yedek bıraktığı milli kaleci Rüştü Reçber konusunda yanlış anlaşıldığını aktarırken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rüştü konusunda bir yanlış anlaşılma yaşandı açıkçası. Benim onu sevmediğim yönünde yorumlar yapıldı, ama bu doğru değil. Ben Rüştü`yü seviyordum. İyi bir profesyoneldi. Takım arkadaşları için de iyi bir partnerdi ki arkadaşları da onu çok seviyordu. Ama o, önünde çok sayıda savunma oyuncusuyla oynayan türden bir kaleciydi. Harika bir kaleciydi ancak yaptığı kurtarışın ardından topu dışarıya, ya da çok uzaklara atıyordu. Kalecilik yeteneklerini hiçbir zaman tartışmadım, tartışmam. O iyi bir kaleci. Ama sistem için bir tercih yapmam gerekiyordu. Bu yüzden tercihimi Victor Valdes`den yana kullandım. Bu, Rüştü`yü sevmediğim anlamına gelmez. Tamamen farklı bir konu. Valdes`in lehine olan bir durum daha vardı. Önündeki İspanyol savunma oyuncularıyla daha rahat iletişim kurabiliyordu.” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline