Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2009, 11:13   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hido'yu Kaybettiler ama...: 103-107

Click the image to open in full size.
Doğu konferansının alt sıralarından playoff trenini yakalamaya çalışan iki takımın mücadelesinde, temsilcimiz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors sahasında Charlotte Bobcats'i 107-103 mağlup ederek üst üst 5. maçından da galibiyetle ayrıldı.

HİDO'NUN MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN (VİDEO)

Son anları büyük çekişmeye sahne olan maçta Toronto Raptors, ikinci çeyrekte sakatlık geçirip oyuna bir daha dönemeyen Hidayet Türkoğlu'nun eksikliğini de yaşamasına rağmen sahadan süper yıldızının muazzam oyunuyla galip ayrıldı.
Toronto'da Chris Bosh 33 sayı-13 ribaundla takımını galibiyete taşırken, Andrea Bargnani de ürettiği 28 sayıyla ona destek verdi. Çaylak DeRozan 10 sayı-2 ribaund, benchten Marco Belinelli ise 13 sayılık katkı yaptı. İkinci çeyrekte sakatlanıp oyunu terk eden Hidayet Türkoğlu ise 14 dakika süre alabildiği maçı 2 sayı-5 asistle tamamladı.
Charlotte'ta Raymond Felton 23 sayı-7 ribaund-4 asistle oynarken, Gerald Wallace 15 sayı-16 ribaund, Stephen Jackson da 30 sayı-5 asistle maçı tamamladı. Charlotte'ın maçı kaybetmesine neden oln en önemli faktör ise yaptıkları 22 top kaybıydı.


Hidayet sakatlandı
Milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu, mücadelenin ilk yarısında sağ dizinden sakatlanarak kenara geldi ve bir daha oyuna dönmedi. Raptıors coachu Jay Triano, geçtiğimiz salı günü yapılan takım idmanında Hido'nun aynı bölgeden sakatlandığını belirtirken yıldız oyuncunun Cumartesi gecesi oynanacak Boston Celtics maçında oynayıp oynayamayacağının henüz bilinmediği öğrenildi.
__________________

Konu alpler tarafından (31-12-2009 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir..
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla