Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2010, 06:09   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Değişim Şart Oldu

Beşiktaş camiasının A’dan Z’ye bir değişime ve yeni bir yapılanmaya ihtiyacı olduğu apaçık ortada. Gerçekler acıdır ama Türk futbolunun çınarı, Beşiktaş son yıllarda yaşananlarla hiç hoş görüntü vermiyor.

Büyüklüğü, centilmenliği ve halkı ile iç içe olan o muhteşem Beşiktaş’tan eser kalmadı. İnanın son bahar yaprakları gibi her yeri tel tel dökülüyor.

Bakın tribünlerin eski ve şimdiki konuklarına... İkisi arasında dağlar kadar fark var. Bu çirkin gerçek bu sezon daha da apaçık ortaya çıkmaya başladı. Düşünün Beşiktaş bu sezon Fenerbahçe karşısında sezonun en iyi futbolunu oynuyor, rakibini çimlere gömüyor. Sahadan 3-0 ayrılıyor ayrıca en az dört gollük pozisyonu da harcıyor. Yani tarihi bir maçı kazanırken tarihi bir farkı da elinde kaçırıyor. O da ne!. İnönü’deki 40 bin kişi sezonun iyi futbolunu oynayan takımını alkışlayacağı, böyle bir muhteşem skoru dosta düşmana göstermek için tribünleri yakacağı yerde, maalesef takımına, futbolcusuna ve yönetimine sırt çeviriyor. Bu manzara Beşiktaş’ın duruşuna değil yıkılışına delalettir. Kartal’ın daha şampiyonluk ümidi bitmedi. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda da favori. Yinede her şey bitmiş gibi herkes elini eteğini çekerek dedikodu üretiyor.

Delgado sorunu

Beşiktaş’ta her kongre kulübün en az 20 yıllık ömrünü alıyor. Bazı üyeler oturmuş çınara bile ihanet ediliyor. Böyle olmamalı baylar... Buradan camiaya sesleniyorum. Hangi yönetim gelirse gelsin, artık güvenlikçisinden Beşiktaş’ın tepesindeki en önemli yöneticisine kadar herkes bir değişimin zamanının geldiğine karar verilmeli.

Bakın Galatasaray ve Fenerbahçe her geçen gün arayı açıyor. Hangi yazara sorarsanız şampiyonluk için Beşiktaş’ı favori göstermiyor. Haydi Beşiktaşlılar silkelenin artık. Beşiktaşlının Beşiktaş’tan başka dostu yoktur. Siz el ele verir ve kenetlenirseniz bu çınarın dalları gürleşir. Asırlık çınarın dibi çoktan çürümeye başladı beyler.. Gelelim takıma; Beşiktaş sezona kötü başladı, kötü bitirdi. Mustafa Denizli ne zaman susup işine dört elle sarılırsa Beşiktaş’ı başarıya götürüyor. Çok konuşmaya başladığı dönemlerde ise takım kaybediyor. Gerçek şu ki; Mustafa Denizli ve futbolcular kongreye kafalarını takmadan, Antalya’daki kampta da iyi çalışırlarsa yine iki kupa Beşiktaş’ın olur. Yoksa hüsran olur. Birde bu Delgado meselesi halledilmeli... Eğer sorun çözülmezse yönetim, Mustafa Denizli ve takım büyük krize girer bezden söylemesi..


Hayri Ülgen
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla