Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2010, 13:54   #25
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da Sercan Zirvesi

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ta beklenen transfer zirvesi dün gerçekleşti... Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli bir araya geldi. Ocak ayı sonunda yapılacak kongre öncesinde yıldız bir ismi takıma kazandırmak isteyen Yıldırım Demirören, yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle Sercan Yıldırım’a kancayı atmıştı. Genç yıldızı Beşiktaş’a kazandırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getiren Demirören, Denizli’ye şu soruyu yöneltti: Hocam Sercan’a karşılık, Serdar Özkan ile Batuhan ve bir miktar para istiyorlar. Bu iki futbolcuyu takasta kullanmamız, sizin için sıkıntı yaratır mı? Bir an önce karar vermeliyiz. Bu transfer için zamanımız gerçekten yok denecek kadar az...

‘Bir takviye daha yaparız’
Hem Batuhan, hem de Serdar Özkan’ın gidişine onay veren Denizli, “Para konusunu bilemem. O sizin bileceğiniz iş” yorumunu yaptı. Ancak tecrübeli çalıştırıcı orta sahada takviyeye ihtiyaçları olduğunu da dile getirdi. Kurt hoca, “Sercan aklımdaki forvet tipinden uzak. Benim farklı planlarım var. Orta sahada takviye daha önemli” yorumunu yaptı. Başkan ise Denizli’yi şu sözlerle ikna etti: Sercan’ı alalım, orta sahaya da takviye yaparız. Hiç dert değil. Takımı şampiyonluğa taşımak için fedakarlıktan kaçınmayız.

Orhan Yıldırım


Sercan Yıldırım için ne dediler?

‘Sıkıntıları aşar’
“Kendini kanıtlamış bir oyuncu Sercan. Ancak transferler bizim dışımızda gelişiyor. Benim görüşüm hep aynı. Yerli ya da yabancı kim gelirse gelsin, Beşiktaş’ta üzerine koymalı. Gelirse, en büyük desteği bizden görür. Zaten özellikle gençler için en iyi yer Beşiktaş. Yabancılık çekilmiyor.”
İbrahim Üzülmez

‘Katkı sağlar’
“Transferi şu anda, ne aşamada bilmiyorum. Ancak milli takıma kadar yükselmiş, çok kaliteli ve genç bir oyuncu. Bizim eksiğimiz, geçen yılki takım ruhunu bu sene geç yakalamamız. Beşiktaş ikinci yarıda çok farklı bir şekilde geri dönecek ve yine çifte kupayı birden alacaktır.”
Yusuf Şimşek
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla