A2 takımda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve gelecek vaadeden isimler arasında gösterilen Necip Uysal Haber1903`ten Murat Özen`in sorularını yanıtlayarak Beşiktaş`taki hedeflerini ve örnek aldığı futbolcuyu taraftarlarımızla paylaştı. İşte genç yetenek Necip Uysal röportajı ;
`` ERNST`İ ÖRNEK ALIYORUM`` Beşiktaş kulübünde örnek aldığın isim kimdir ? sorusuna ;
`` Beşiktaş kulübünde örnek aldığım isim Ernst`dir.Futbol zekası ve hırsı beni çok etkilemektedir.Zaten onunla aynı mevkide oynuyoruz.Ve bana çok yardımcı oluyor idmanlarda ondan öğrenceğim çok şey olduğuna inanıyorum.`` `` HEDEFİM BEŞİKTAŞ`TA İLK 11 `` Beşiktaş`ta hedefin nedir? sorusuna ;
``Beşiktaş`ta takımda kalıp sonradanda olsa oyuna girip kendimi Beşiktaş kulubüne ispatlamak istiyorum.İlerleyen zamanlarda ilk 11`de oynayıp buradanda Milli takıma gitmek istiyorum`` `` 2011 `DE SÖZLEŞMEM BİTİYOR `` Sözleşmesinin yenilenmesi için yönetimden teklif geldimi? sorusuna ;
``Sözleşmem 2011 de bitiyor.Şuanda Sözleşmemi yenilemem için yönetimden teklif gelmedi.`` diyerek sözlerini tamamladı - HABER1903 -
__________________ |'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma | |