Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 00:42   #1
ilteris
 
ilteris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'den Erkan ve Erhan'a ilginç cevap

Tecrübeli teknik adamın bu açıklamasının ardından bu sezon fazla forma şansı bulamayan Erkan Zengin, Erhan Güven ve Batuhan Karadeniz gibi oyuncuların Beşiktaş ile yollarının ayrılması gündeme gelmişti.
Bu futbolculardan Batuhan Karadeniz'in Beşiktaş'tan ayrılması kesinleşirken, Antalya kampına götürülen Erkan ve Erhan'ın Mustafa Denizli ile görüştüğü öğrenildi. Dün yapılan görüşmede Mustafa Denizli'ye kendileri hakkında ne düşündüğü soran ve takımda kalıp kalmamaları ile bilgi isteyen iki futbolcu aldıkları cevap karşısında şaşkına döndüler.
Denizli'nin bu iki futbolcuya sezonun ikinci yarısında takımda forma şansı bulmalarının ve oynamalarının çok zor olduğunu belirttiği ama isterlerse takımda kalabileceklerini söylediği öğrenildi.
Mustafa Denizli'nin verdiği cevap sonrası Antalya kampına katılmak istediklerini belirten iki futbolcu, devre arası transfer döneminde iyi bir teklif almaları halinde Beşiktaş'tan ayrılacaklar. İstedikleri bir takıma transfer olmamaları durumunda ise sezon sonuna kadar Siyah Beyazlı takımda kalıp, Denizli'n in 'Çok Zor' dediği formayı kapabilmek için mücadele edecekler.


Fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
ilteris Ofline   Alıntı ile Cevapla