Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 12:24   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
City'nin Transfer Bombası

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City defans hattına takviye yapmak için girişimlere başladı.

İngiliz Daily Mirror'da yer alan habere göre City'nin, ara transfer döneminde Almanya'da Borussia Dortmund forması giyen Neven Subotic'i transfer etmek istediği belirtildi.
Manchester City'nin defansta forma giyen 21 yaşındaki Subotic'i transfer edebilmek için 20 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi. Bu transferde tek engelin ise Dortmund patronu Hans Joachim Watzke olduğu ifade edildi.
Watzke Bild'e verdiği demeçte kendilerini çok zorlu geçecek zamanların beklediğini ve hiçbir futbolcularını satmak istemediklerini söyledi.
Subotic ise, "Manchester City'nin beni transfer etmek istediğini biliyorum. Belki de artık Ada'da olacağım." ifadelerini kullandı.
Subotic'i tanıyalım
2006-2007 sezonunda Mainz genç takımında kendini göstermeye başlayan 1.93 boyundaki Subotic, sonraki sezon ise A takımda oynamaya başladı.
2007-2008 sezonunda Mainz'da çok iyi bir çıkış yapan Sırp futbolcu 2008 yılında Borussia Dortmund'la yeni bir sayfa açtı.
Subotic'in Dortmund'a transfer olmasını isteyen isim ise Jürgen Klopp oldu.
Klopp, Mainz'ı çok iyi bir ekip haline getirdikten sonra sarı-siyahlılarla anlaşma sağlamış ve defansa yapacağı ilk takviyenin ise Mainz'da oynayan öğrencisi Subotic olduğunu açıklamıştı.
Hava toplarındaki etkinliği, soğuk kanlı yapısı ve istikrarlı görüntüsüyle Subotic isminden uzun yıllar söz ettirebilir. Oyuncunun kariyerine en büyük katkıyı yapan Jürgen Kloop 2 yıl önce, "Subotic'in neler yapacağını göreceksiniz. Ona çok güveniyorum." demişti.
Bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla