Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 12:29   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool Uzattı: 1-1

Click the image to open in full size.
İngiltere'de FA Cup 3. tur maçında ligdeki kötü gidişini kupaya yansıtmak istemeyen Liverpool, Championship ekiplerinde Reading ile karşılaştı. Liverpool deplasmanda oynadığı kupa maçında süpriz bir sonuç aldı ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Bu sonucun ardından turu geçen taraf belli olmadığı için bir maç daha oynanacak. Turu geçen takımın belli olacağı karşılaşma 12 Ocak Salı günü Anfield Road Stadı'nda oynanacak ve Liverpool ile Reading bir üst tura yükselmek için tekrar karşı karşıya gelecek.

İlk yarının 25. dakikasında Simon Church ile ev sahibi Reading öne geçmeyi başardı. Ancak golden sonra Liverpool ataklarını sıklaştırdı ve 36. dakikada kaptan Steven Gerard skoru 1-1'e getirdi ve ilk 45 dakikada bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda iki takımda gol bulamayınca mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.
İLK 11'LER
Liverpool: Reina, Darby, Skrtel, Carragher, Insua, Kuyt, Lucas, Gerrard, Aurelio, Torres, Ngog
Yedekler: Cavalieri, Aquilani, Benayoun, Kyrgiakos, Babel, Spearing, Degen Reading: Federici, Gunnarsson, Mills, Ingimarsson, Bertrand, McAnuff, Cisse, Karacan, Sigurdsson, Church, Rasiak
Yedekler: Hamer, Tabb, Long, Kebe, Robson-Kanu, Pearce, Howard
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla