Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 12:54   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Mesut Özil'in izinden gideceğim"

Click the image to open in full size.
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) ilk yarıyı 12. sırada tamamlayan FC Köln'ün Türk asıllı Alman futbolcusu Taner Yalçın, hedefinin Mesut Özil gibi Alman Milli Takımı'nda oynamak olduğunu belirterek, ''Mesut Özil'in izinden gideceğim'' dedi.
Taner Yalçın Kölner Express Gazetesine yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bazı yetkililerin kendisini Türk Milli Takımı için ikna etmeye çalıştıklarını ifade ederek, ''Ancak kararım değişmeyecek. Almanya için oynayacağım. Ben burada doğdum ve kendimi Köln'lü olarak hissediyorum'' dedi.
Kendisine Mesut Özil'i örnek aldığını belirten genç futbolcu, ''Mesut Özil Almanya için tercihini kullandı ve şu anda zirveye çıktı. Ancak benim bu konuda daha katetmem gereken çok yol var'' ifadesini kullandı.
Taner bir soru üzerine, İtalya'dan Udinese Kulübü'nün kendisini istediğini fakat kendisinin Köln'de kalmak ve ilk 11'in değişmez isimleri arasında yer almak istediğini söyledi. Taner, ''Bana olan güveni boşa çıkarmamak için çalışacağım'' dedi. Öte yandan devre arası kampını Belek'te yapacak olan FC Köln takımı bu akşam Antalya'ya hareket edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla