Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 13:23   #1
bentolga
 
bentolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 "Ankaragücü için ilk 10 bile zor"

[indent][indent]Ankaragücü İngiltere Championship ekiplerinden Newcastle United'tan Geremi ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Seçim günü açıklanan bu transfer tamamen göz boyama ve Ankaragücü taraftarını avutma amaçlı gerçekleşmiştir. Sezon başı 2 yıldız isim getireceğim diyen Gökçek, sözünü tutmuştur, ama bu yıldızların parlaklığı yoktur. Vassell'in son dönemlerini dileyen okurlar araştırabilir, bu saatten sonra onun için geniş bir kelama mahâl yoktur. Yalnız bu sene Ankaragücü'nde 3 gol atmış ve takımı bu maçların hiçbirini kazanamamıştır.

Click the image to open in full size.
Gelelim atom bombası Geremi'ye. Biliyorsunuz Geremi, yaşlı kurt İlhan Cavcav'ın bir avıydı. Gençlerbirliği'nde oynadıktan sonra Madrid'e transfer olan Geremi, daha sonra 4 sezon İngiltere'nin son dönemlerdeki en güçlü takımlarından biri olan Chelsea'de forma giymişti. Oynadığı 4 sezon boyunca ortalama maç sayısı 18 olarak gerçekleşen Geremi, yıldızlar topluluğu bu takımda gereken başarımı göstermiştir.

Click the image to open in full size.
Chelsea'deki iyi işlerinden sonra, Geremi için düşüş zamanı kapıya dayanmıştır. Güç olarak olmasa da, ismen Chelsea'yi beşe hatta ona katlayabilecek bir takım olan Newcastle United takımına transfer oldu. Burada kısmen de daha fazla oynaması beklenen Geremi, Lig ve Kupa olmak üzere 17 maça çıkmış ve bu maçlardaki oynama süresi de 70 dakika olarak gerçekleşmiştir.

Click the image to open in full size.
Geremi'nin beklenenden az maça çıktığı geçen sezon, Newcastle takımı Premier Lig'den düşmüş, takımla birlikte Geremi de düşmüştür. Bu sezon toplam 9 maça çıkan, Geremi'nin maç başı aldığı süre 46 dakikadır, Newcastle takımı ise şu zamana kadar toplam 26 maç oynamıştır...

Click the image to open in full size.
Velhasıl Ankaragücü ismi cilalı, kariyeri düşüşte bir oyuncu daha alarak, taraftarına umut dağıtmıştır. Ama gerçekleri de görmek gerek. Ankaragücü şu an yeni bir hocayla çalışıyor ve hocadan bu sene ligde bir başarım beklemek doğru olmaz.Ben ilk 10'a girmelerini bile zor görüyorum. Ankaragücü'nün bakıldığında iyi fakat devamsız bir kadrosu var, bence Ankaragücü şimdiden önümüzdeki sezonu tasarlasın ve Türkiye Kupası'na daha fazla önem versin. Onlar için en doğru yol bu gibi gözüküyor.

kaynak: http://sporizm90.blogspot.com/2010/0...-bile-zor.html

Konu bentolga tarafından (04-01-2010 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir..
bentolga Ofline   Alıntı ile Cevapla