Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 14:11   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hidosuz Toronto Kazanmasını Bildi

Click the image to open in full size.


NBA'de güne 5 maçla devam edilirken, Hidayet'in forma giymediği maçta Toronto, San Antonio'yu 91-86 yendi.
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 5 karşılaşmayla devam edildi. Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle forma giymediği maçta San Antonio Spurs ile karşılaşan Toronto Raptors, rakibini 91-86 mağlup etti.

Air Kanada Centre'da 18 bin 323 biletli seyircinin izlediği karşılaşmada San Antonio Spurs'ü konuk eden Toronto Raptors rakibini 91-86 yenerek bu sezonki 35. maçında 17. galibiyetini elde etti. Toronto'da milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Jose Calderon ve Reggie Evans ile birlikte San Antonio karşısında takımdaki yerini alamadı.
Toronto'nun yıldız isimlerinden Chris Bosh attığı 22 sayı ve topladığı 15 ribaund ile 'double-double' yaptı ve takımının galibiyetinde başrol oynadı. Bosh ayrıca maçın bitimine 1:39 dakika kala kaydettiği basketle Toronto Raptors tarihinin en skorer ismi unvanını ele geçirdi. Toronto'da bundan önceki rekor Vince Carter'a aitti. Toronto Raptors'ta Jarrett Jack 16 sayıyla maçı tamamlarken, Andrea Bargnani ise 15 sayı üreterek takımının galibiyetine katkı sağladı.
Geceyi mağlubiyetle kapatan ve bu sezonki 12. yenilgisini alan San Antonio Spurs'te ise Tony Parker attığı 23 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, oyuna kenardan dahil olan ve 29:16 dakika süre alan Tim Duncan ise 21 sayıyla skora katkı sağladı. Duncan, 929 maçlık kariyeri boyunca yalnızca ikinci kez bir maça kenardan dahil oldu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla