08-04-2006, 22:06
|
#1 |
| AHMET FETGERİ SPOR SALONU Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden satın alınan BJK arazisi üzerinde bulunan Ahmet Fetgeri Spor Salonunda Voleybol Şubesi çalışmalarını sürdürmektedir.Spor Salonunda 2 adet antreman salonu, kondisyon salonu ve sağlık ünitesi mevcuttur BJK AKARYAKIT İSTASYONU BJK Akaryakıt İstasyonunun arsası 2.749 m2dir.iki parselin tevhidi ile oluşmuştur.491 m2si Beşiktaş Belediye Encümeninin kararı uyarınca kulübümüzce satın alınmıştır. 2.257 m2 si ise daha önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden Kulübümüzün satın aldığı parselden ifraz edilmiştir. BJK Akaryakıt istasyonu 6 adet pompa , iki katlı kafeterya binası ile tek katlı bir müdüriyet binasından oluşmaktadır. Müdüriyet binasında akaryakıt istasyonu satış mağazasının yanında kulübümüze ait 30 m2 lik bir mağazada yer almaktadır. BJK Akaryakıt İstasyonu yap, işlet, devret yöntemi ile yaptırılmış ve kulübün maddi çıkarları doğrultusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmeye göre en son teknoloji ürünü donanımla ve ELF akaryakıt ürünlerinin standartlarında olarak 04.03.2000 tarihinde işletmeye açılmıştır. BJK PLAZA VE KULÜP BİNASI Akaretler Süleyman Seba Caddesinde bulunan BJK arsası üzerinde Şubat 1992 tarihindeki ihale sonucunda kat karşılığı sözleşme yapılarak iş merkezi inşaatına başlanmıştır. 1995 yılında inşaatı bitirilen Plazanın B Blok'u BJK ne aittir. Zemin katını 3 kat otopark olarak planlanmıştır. 13 katlı olan Plazanın zemin katında dükkanlar, diğer katlarda ise ofisler mevcuttur. BJK B Blok 3. katta ve tamamı kulübe ait olan kulüp binasında çalışmalarını sürdürmektedir. Diğer dükkan ve ofisler BJK adına kiraya verilmiştir. BJK KOLEJİ Beşiktaş Belediyesinden 10 yıllığına kiralanan alan üzerinde bulunan ve lokanta olarak düşünülen binanın okul olarak tadili teklifimiz 28.06.1996 tarihli encümen kararı ile uygun görülmüştür. Kaynar Eğitim Hizmetleri ve Tesisleri A.Ş. ile okul yapımı ve işletilmesine ilişkin bir sözleşme imzalanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün 20.05.1997 tarihli izni ile 1997-1998 öğrenim yılında anaokulu ve ilkokul olarak hizmete girmiştir. Anaokulu ve ilkokul kısmı Çilekli'deki binada hizmet vermekteyken 8 yıllık Temel Eğitim Yasasının çıkması ile mevcut binanın yeterli büyüklükte olmaması nedeniyle Reşitpaşa semtinde kiralanan binada 6 ,7 ve 8. sınıflara eğitim verilmektedir. Öğrencilerin Akat'lardaki Spor Salonundan faydalanmalarıda sağlanmıştır.
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! |
| |