Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2010, 12:14   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
O'Neill Takımı Bozmak İstemiyor

Click the image to open in full size.
Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill son zamanlarda iyi bir performans sergileyen Emile Heskey'i takımda tutmayı amaçlıyor.
Emile Heskey'nin bu yaz 2010 Afrika Kupası'nda İngiltere Milli Takımı kadrosunda yerini garanti etmek için Liverpool veya Chelsea ile ilgilendiği iddia ediliyor.
Geçen kış 3 milyon paund karşılığında Wigan'dan transfer edilen Heskey, Aston Villa'da son haftalarda daha iyi bir performans sergileyerek teknik direktör Martin O'Neill'in gözüne girdi.
Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü oynadığımız Blackburn Rovers maçından sonra birisi bana 'Ya Emile Heskey gitmek isterse?' ve 'bu benim için sürpriz olurmu?' diye bir soru sordu."
"Henüz takımdan hiçbir oyuncu ile oturup ocak ayındaki transfer döneminde neler olacağı hakkında bir şeyler konuşmadım. Size hiçbir şey hakkında garanti veremem ama buradaki bütün oyuncuları tutup güçlü bir takım yaratmak istiyoruz. Emile Heskey son haftalarda bizim için mükemmel. Şuan farklı yarışların içerisindeyiz ve mümkün olduğunca kadroyu bir arada tutmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.
"CRAIG GARDNER'IN KALMASINI İSTİYORUM"
İngiltere 21 yaş altı Milli Takımı'nda forma giyen ve Wolves ve Birmingham kulüplerinin tranfer etme amacında olduğu iddia edilen Craig Gardner'ın takımda kalması için uğraşabileceğini söyleyen O'Neill, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
"Son zamanlarda bu iki kulübün hiçbirisinden hiçbir şey duymadım. Birkaç kulüp Gardner'ı istiyor ama henüz ortada kesin bir şey yok. Açıkçası ben onun kalmasını istiyorum. Her şey gibi futbolcular oynamak ister ve oynamayı sever. Gardner gerçekten takımda tutmak istediğim oyunculardan bir tanesi ama bu kesin gerçekleşmeyebilir."
Geçen yaz transfer edilen Fabian Delph'in kiralanmasına izin vermeyeceğini söyleyen O'Neil, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Fabian Delph'in kiralanması isteğine cevabım hayır olacak çünkü Leeds United'ta çok maç oynadı ve bu sezon biraz daha sık forma giymek isteyecek. Bu onun için önceden düşündüğüm bir sezon. Onu zorla bir bölgede oynatmak çok zor ama cumartesi günü oynanan Blackburn karşılaşmasındaki katkısı çok parlaktı."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla