Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 02:27   #1
Strike EagLe
 
Strike EagLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Vahşet! 2 Yaşında Çocuk Başı kesilmiş Halde Bulundu!!!

VAHŞET: 2-2,5 yaşlarındaki erkek çocuk BAŞI KESİLMİŞ halde bulundu... Yüzü, 'tanınmasın' diye içine ÇÖKERTİLMİŞ, yüz derisi kaybolmuş

Click the image to open in full size. Edirne'nin Enez ilçesi sahilinde 2-2,5 yaşlarında başı kesilmiş bir erkek çocuk cesedi bulundu. Çocuğun yüzüne tanınmaması amacıyla sert bir cisimle vurularak çökertildiği belirlendi.


Edirne'nin Enez ilçesi sahilinde 2-2,5 yaşlarında başı kesilmiş bir erkek çocuk cesedi bulundu. Çocuğun yüzüne tanınmaması amacıyla sert bir cisimle vurularak çökertildiği belirlendi.

Polise yapılan bir ihbarla, Gaziömerbey Mahallesi Altınkum Sahilindeki Beyaz Saray Çay Bahçesi karşısında bir çocuk cesedi bulundu.

Denize 7-8 metre mesafede, başı gövdesinden ayrılmış çocuk cesedi ile ilgili Cumhuriyet Savcısı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sağlık ekiplerince inceleme yapıldı.

İncelemede cesedin 2-2,5 yaşlarında, 11-12 kilogram ağırlığında, siyah saçlı, beyaz tenli, 80 santimetre boyunda, sünnetsiz erkek çocuğa ait olduğu belirtilerek, yaklaşık bir hafta gün önce tanınmaması için başının kesildiği ve yüzünün sert bir cisimle çökertildiği tespit edildi.

Çocuğun yüz derisinin tamamen kaybolmuş vaziyette olduğunu belirten yetkililer, cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığını, bilgi sahibi olanların emniyet güçlerine başvurmaları gerektiğini bildirdi.

Öte yandan, bir süre denizde de kaldığı tahmin edilen ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Edirne'ye gönderildi.

Kaynak: Nethaber
__________________

Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim
.

Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek.

Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor.
Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım.
Strike EagLe Ofline   Alıntı ile Cevapla