Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 11:32   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manhester United Eskisi Gibi Değil

Click the image to open in full size.
Arsenal'in efsane oyuncusu Ian Wright, Manchester United'ın FA Cup'ta Leeds United'a kaybettiği maçta zaaflarının göründüğünü söyledi.
Arsenal, Chelsea ve Manchester City'nin Manchester United'ın defansif problemlerini şampiyonluğa ulaşmak için avantaj olarak kullanabileceklerini söyleyen Wright, The Sun'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Manchester United şuan son 4 yıldakinden daha savunmasız halde. Manchester City, Arsenal ve Chelsea Alex Ferguson bu sorunu çözmeden önce bu güçsüzlükten yararlanmalı. FA Cup'taki Leeds mağlubiyeti Old Trafford'ta şok yarattı ve uzun zamandır Manchester United'ın son yıllardaki gibi bir takım olmadığı konusunda şüpheleniyorduk."
Cristiano Ronaldo'nun ayrılılının takımı güçsüzleştirdiğini belirten Wright, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "Manchester United Cristiano Ronaldo'yu kaybettiğinden beri hala performansını düzeltemdi ve bütün sezon sakatlıklar ile savaştı." "Ferguson'un takıma kattığı isimler, Gary Neville, Paul Scholes ve Ryan Giggs kariyerlerinin sonlarına yaklaşırken hala yüksek bir performans seviyesine ulaşamadılar."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla