Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 11:33   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malouda'ya Gün Doğdu

Click the image to open in full size.
Chelsea'nin Fransız futbolcusu Florent Malouda, gelecek aylarda takımdaki bazı kilit oyuncuların olmayışının kendisinin ön plana çıkması için bir imkan olacağını umuyor.

Didier Drogba, Michael Essien, Jon Obi Mikel ve Salomon Kalou'nun milli takımda olmalarından dolayı ön plana çıkmak isteyen Malouda, bu oyuncuların eksikliğini doldurmak istiyor.
Carlos Ancelotti ile aralarının açık olduğu dedikodusu çıkan Malouda, hocasının kendisine oynayacağını söylediğinden dolayı mutlu olduğunu belirtirken, Sky Sports'a yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
"Hocama söylediğim gibi önümde seçenek var ve hocamın bana söylediği şimdi bu imkanı değerlendirmek zorunda olduğum. Buda benim sezon başından beri yapmak istediğim şey ve sezon sonuna kadar bunu deneyeceğim. Bu tür imkanları kabul etmekisiniz ve ben hiçbir zaman bundan dolayı şikayet etmedim. Bu büyük takımlarda olduğunuz zamanlarda olan bir yol ve Chelsea'de dünyanın en büyük 3 takımından bir tanesi." "Şampiyonlar Ligi'nde ve FA Cup'ta büyük maçlarda oynadım bu yüzden takımın hocası ne zaman bana ihtiyaç duyarsa ben burdayım."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla