Metin Keçeli Konuştu !.. | | Başkan adayı olmayacağını açıklayan Eski Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Keçeli, çekilme kararına diğer adayların çok sevindiklerini söyledi.Haber1903`den Murat Özen`e Açıklama yapan Keçeli, ”Aksu ve taraftarları aday olmamam konusunda bana yoğun baskı yaptılar. Demirören ve ekibi ise çekilmem için ricada bulundu. İşte Başlıklar altındaki Metin Keçeli Röportajı ;
`` BORÇ ÇOK AĞIR`` Metin Keçeli neden adaylığını koymadı sorusuna ;
`` Adaylığa girmememin nedeni Beşiktaş JK Kulübünün oldukça ağır bir borcu var.Bunun altından kalkabilmek için belirli bir sermaye gerekiyor açıkçası.Belirli bir mali gücün olmaz ise geldiğin gibi ortada kalırsın.Ben bunları inceledip şayet göreve gelirsem bunları toparlayacak kadar gücü toplayamadım.Çünkü bu iş 2 ay içinde yaklaşık 50 Milyon Dolar.Çok müthiş bir para.Bunun altından kalkamicağımı görünce bende adaylığa girmeyeceğimi Kamooyuna bildirdim.``
`` KİMSEYE YAKIN DEĞİLİM ``
Adaylığınızı çektikten sonra Keçeli kimi destekliyor ? Yani yakın olduğunuz aday var mı? Sorusuna ;
Kongreye iki aday giriyor.İki adaydan bu kongre sonunda Beşiktaş JK kazansın isterim.İlk bakıldığında ikiside benim kongredeki muhtemel rakiplerimdi bunları bile bile adaylığı düşünmüştüm kendileri ile bir yarış içine girecektim ben çekildim ikisi kaldı.Herhangi bir kimseye yakınlığım söz konusu değil.``
`` MURAT AKSU BANA OY BÖLEN DEDİ ``
`` Hiç haketmediğim halde Murat Aksu bana oyları bölen diye bir tabir kullandı.Kendisinede ricada bulunmuştum bunlara engel ol bu lafları arkadaşlar söylemesin diye bu konuda yardımcı olduğunu düşünüyordum. Fakat bu sefer sayın Aksu bana böyle bir ifadede bulundu. Peki Murat Aksu`nun bu sözlerinden sonra Keçeli oyları bölmemek için Kongreden çekildi diyebilir miyiz? sorusuna;
Hayır efendim hayır ne haddine ... Bana Beşiktaş JK `de bir kişi hariç kimse karışamaz.(Süleyman Seba).Bunun dışında kimse hiçkimse bana sen bölersin sen şusun diyemez ! Ben Beşiktaş JK kulübüne hayatımı,canımı,malımı vermişim ,zamanımı vermişim.Ben 15 sene gibi uzun belkide Beşiktaş JK kulübü tarihindeki en uzun yöneticiliği yapmışım.Ben Beşiktaş`lı taraftarların sayılı insanların hatırı üzerine aday olabilirim demecini vermişimdir.Ama gerekli yukarıda söylediğim gibi maddi açıdan desteği bulunca girmedim.O yüzden bana kimse yok bölen yok böyle bu kimsenin haddine değil.Bu laflardan dolayı çok kırgınım.
Ben 2000`de bu işleri bıraktığım dediğim zaman hakikaten orada efsaneler yatıyor.Bu yönetimlerde ben bulunmuşum.Çok büyük başarılar ile çok büyük takdirlerle türk toplumu o zaman Beşiktaş JK `nü örnek gösteriyordu.Şimdi dönüpte bana söylenen bu lafları kaldıramazdım bende dönüp cevap verdim.
Şuanki başkan Yıldırım Demirören`ede tavsiyelerde bulunuyorum.Bence bu tavsiyeleri diğer aday Murat Aksu`da dinlesin.Eski bir yönetici olarak Bu söylediklerimi Yıldırım Demirören ve Murat Aksu`da önemsesin. `` DEMİRÖREN EKİBİ GİRMEMİ İSTEMEDİ `` Yıldırım Demirören yönetiminden size adaylığınızı koymayın diye teklif geldimi ? sorusuna;
Yıldırım Demirören`in ekibindeki insanlar bana girme neden giriyorsun diye sorular sormuştu.Çünkü o zamanlar ben toplumda ilgi çekmeye başlamıştım ve girseydim en büyük favorilerden biriydim.Belkide bundan çekendiler söylediler.Ama ben kimsenin etkisi altında kalmadım onlar söyledi diye adaylığımı çekmem söz konusu bile değildir.Ben burada bulunduğum zaman onlar belkide Beşiktaş JK `nün maçına gitmemişlerdi.Ben kendi doğrularımı tamamlayamadım o yüzden adaylığımı koymadım. Basında şow yaptığınıza dahil söylemler var nediyorsunuz bu konuya? sorusuna;
`` İki ay boyunca bu konu gündemdeydi.Bugün basında okudum reklam kokan şeyler diye.Ben şow yapmak isteseydim eğer hergün ortaya bi laf koyar hergün tv karşına çıkar kongreye 10 gün kalada çekilebilirdim ama ben bunu yapmadım.Ben hatta bazı basın organlarının benimle röportaj yapma teklifini reddettim.Ben konuşmim şuan gerek yok aday olursam konuşuruz dedim.Yani bu şowlar bize göre değil. Süleyman Seba sizi desteklediğini söylemişti girerseniz.Peki adaylığınızı çekince tepkisi ne oldu bir görüşme yaptınız mı? sorusuna;
Hayır hayır ben bu konular konuşulduğu sürece kendisi ile görüşmedim.Sayın Süleyman Seba benim adaylığıma karşıydı girmemi istemiyordu.Tepkisinide biliyorum ondan dolayı kendisi ile iki aya yakın süredir görüşmüyorum. `` BEŞİKTAŞ`I SEVSİNLER`` Taraftarlara söylemek istediğiniz birşey varmı sayın Keçeli ?
Onlar Beşiktaş`ı sevsinler,inansınlar yönetimler gelir geçer .Muhakkak Beşiktaş JK `nün önü açıktır.`` - HABER1903 - |