L.Erdoğan: Aksu'yla Yollarımız Ayrıldı !.. | | Beşiktaşlı eski yöneticilerden Levent Erdoğan yaklaşan başkanlık seçiminde, başkan adaylarından Murat Aksu`nun yanında olacağını belirtmiş ve bu konuda çalışmalar yaptığını kamuoyuna bildirmişti.
Fakat son günlerde kulislerde Levent Erdoğan`ın Murat Aksu ile yollarını ayırdığı haberleri dolaşmaya başladı.
Haber1903`ten İlker Ezibay konu ile ilgili olarak Levent Erdoğan`a ulaşarak görüşlerini aldı. -YOLLARIMIZI AYIRMA KARARI ALDIK-
Levent Erdoğan yaptığı açıklamada "Sayın Aksu ile beraber çıkmıştık bu yola. Fakat zaman ilerledikçe seçtiği yönetim kurulu isimlerinde ve projelerinde anlaşmazlıklar yaşadık. Bu yüzden de yollarımızı ayırma kararı aldık." dedi. -YENİ ADAY ÇIKARSA GÖRÜŞEBİLİRİZ-
"Murat Aksu`ya dışarıdan desteğe devam edecek misiniz?" sorusuna ise "Bizler Beşiktaş için ne gerekiyorsa onu yaparız. Seçim sonrasında da oluşacak tabloya bir bakacağım. Eğer inanacağım bir yönetim kurulu ve proje görürsem tabii ki bu desteği veririm. Bu sayın Aksu olur, sayın Demirören olur, hiç farketmez." diyerek cevap veren Levent Erdoğan gelecek planıyla ilgili olarak ise "Beşiktaş büyük bir camia ve sahipsiz değildir. Her an yeni bir aday çıkabilir. Eğer böyle bir aday çıkarsa onunla da görüşürüz ve anlaşabildiğimiz takdir de beraber yürüyebiliriz dedi. -METİN KEÇELİ`NİN ÇEKİLMESİNE ÜZÜLDÜM-
Aday olmayacağını açıklayan Metin Keçeli için ise "Sayın Keçeli çok önemli ve başarılı bir insan. Ayrıca çok da iyi bir Beşiktaşlı. Kendisinin adaylıktan çekilmesine çok üzüldüm. Ama haklı olduğu yanlar var. Beşiktaş`ın çok borcu var. Kaynak bulamadığı için de çekildi. Dediğim gibi çok değerli bir Beşiktaşlı ve çekilmesine gerçekten çok üzüldüm. Beşiktaş`ın böyle yürekli ve gerçekten elini taşın altına sokabilecek insanlara ihtiyacı var" dedi. -BAŞKAN OLMAYA NİYETİM YOK-
"Peki ilerde Beşiktaş`a başkan olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Şu anda öyle bir niyetim yok" diyerek sözlerini tamamladı. -HABER1903- Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903 © |