Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 19:09   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arsenal'in Yeni Fabregas'ı A.Madrid'de

Click the image to open in full size.
Arsenal'in 19 yaşındaki genç yeteneği Fran Merida, Atletico Madrid ile anlaştı. Arsenal ile sözleşme uzatmaya bir türlü yanaşmayan İspanyol oyuncunun, Bosman kuralları çerçevesinde Atletico Madrid ile kontrat imzaladığı belirtildi. 'Yeni Fabregas' olarak lanse edilen Merida, sezon sonunda Atletico Madrid'e geçiş yapacak.
Wenger, Merida için "Beklediğim en kötü olaydan korkuyorum; ama bilmiyorum. Biz bir teklif yaptık; ancak uzlaşamadık. Merida oynamak istiyor, oynamaya ihtiyacı var. Başka bir kulüple sözleşme imzaladığını henüz bilmiyorum. Merida beni hayal kırıklığına uğrattı" derken; genç futbolcunun kendi ülkesine dönüş hazırlığı yapması, Wenger'in korktuğunun başına geldiğini gösteriyor.
Arsene Wenger'in yeni Fabregas'ı olarak gösterilen Merida'nın sezon sonunda Atletico Madrid yolu tutacak olması sebebiyle; Arsenal'in sezonun ikinci yarısında genç futbolcuya nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu. 2005 yılında Barcelona'dan transfer edilen Merida, 2 sene altyapıda oynadıktan sonra 2007'de A takımda sadece 2 maça çıktı. Sonrasında Real Sociedad'a kiralık gönderilen Merida, gelecek planlarını Londra yerine artık Madrid'de yapacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla