Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 19:16   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
W.Bremen'in A Takımına Çıkan Türk

Click the image to open in full size.
Werder Bremen Kulübü alt yapıda oynayan 19 yaşındaki Onur Ayık ile profesyonel sözleşme imzaladı. Werder Bremen 3. Lig takımında oynayan Ayık, attığı imzadan sonra A takımla Dubai'ye kampa gitti.

Almanya'nın Bundesliga takımlarından Werder Bremen, alt yapıdan yetişen 19 yaşındaki Türk futbolcu Onur Ayık ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme yaptı.
Werder Bremen takımının 3. ligde mücadele eden takımında top koşturan Ayık, kendisini profesyonel yapan imzayı iki hafta önce attı. Trabzon Maçka'lı olan Ayık, attığı imzadan sonra A takımla Dubai'ye kampa gitti.
Türkiye U19 takımında oynayan, oynadığı 8 maçta dört gol kaydeden Onur Ayık güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.
Werder Bremen takımının alt yapısına 2004 yılında kreisliga takımlarından SV Viktoria Rezhem'den gelen Ayık, kısa sürede Amatör takıma, iki yıl önce de ikinci takıma yükseldi. Mesut Özil ile iyi bir arkadan olan Onur Ayık'ın Werder Bremen Teknik Direktörü Thomas Schaaf tarafından da beğenildiği öğrenildi. Onur Ayık'ın futbolcu olan abisi Güven Ayık, kardeşinin profesyonel olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Onur'un çok iyi bir futbolcu olduğunu anlatan Güven Ayık, "Hep hayali Werder Bremen'de profesyonelliğe geçmekti. Bu hayali gerçekleşti. İnşallah A takıma da yükselir" dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla