Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2010, 01:30   #9
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Erkan topla oynamayı bilen bir futbolcu hareketlerini doğaçlama yapmıyor düşünerek görerek kademe kademe gerçekleştiriyor. Bence oynatılırsa kanat sorunumuza çare olabilir.

Nihat bugün gerçekten çok etkiliydi çünkü Nihat sadece gol atmayı düşünmedi bugün iyi oynamayı düşündü ve bunun sonucu gol de kendiliğinden geldi gol atcam hırsından uzaklaştığı an Nihat daha başarılı olur. Daha önce de forvet arkası oynamıştı ama psikolojik açıdan yeterli motivasyonu sağlayamıyordu bu sefer onu da aşmışa benziyor Nihat ikinci yarı için büyük kozlarımızdan biri olabilir.

Tello konusuna değinmezsek olmaz sanırım çünkü umudu kestiğim oyunculardan biriydi ama bugün sahadaki istekli hali beni oldukça şaşırttı sürekli koştu pas dağıttı çok güzel top sakladı duran topları oldukça etkili kullandı bildiğimiz alıştığımız eski Tello gibiydi kısacası. Bu oynama iştahını kaybetmezse Tello nun bu haline gerçekten çok ihtiyacımız var. Umarım kalıcı olur.

Necip o kadar sakin ve sade oynadı ki onun takımdaki varlığı gerçekten insana bi rahatlık veriyor attığı paslardan her adımından çok emin gerçekten kendine güveni olan bir oyuncu tecrübe kazandıkça takımın değişilmez isimlerinden olacaktır. Tekniği de fiziği de futbol zekası da BJK da oynamaya yeterlidir zaten çok güveniyordum ona bu daha da pekişti. Attığı penaltı da çok güzeldi tabi

Rıdvan da aynı ismail havası direk ileriye oynamak istiyo hiç geriyi düşünmüyo dikine gidiyo. Hata yaparım yapmam korkusu yok sadece hücumu düşünüyo bu çok güzel bir yetenek ama heyecanından dolayı hatalar yapabiliyo bu da çok normal Rıdvan eğer defanstada da yeterli düzeye gelirse bekde kesinlikle çağın futbolunun gerektirdiği yapıdadır. Onu kazanmalıyız.

Ramazan çok soğukkanlı bir kaleci refleksleri ve öngörüsü iyi ama topla fazla oynamasa iyi olcak sanırım çünkü tekniği pek iyi değil. Yan toplar konusunda da henüz bir yargıya varmak zor. Bekleyip görecez iyi bir yedek olur gibi duruyo şimdilik.

Tabata hakkında da birşeyler söylemek istiyorum Tabata yı ortasahada oynatarak bence verimini tamamen düşürüyoruz. Onu 10.5 numara falan die transfer etmiş olabiliriz ama Tabata oyun kurucu değil Tabata pas dağıtabilen araları görebilen bir oyuncu değil görse de bunu becerebilecek yeteneği çok kısıtlı. Tabata nın en büyük yeteneği kaleyi gördüğü yerden düzgün şutlar çıkarabilmek ve dar alanda etkili hareketler yapabilmek ama biz Tabata yı kaleden uzaklaştırdıkça uzaklaştırıyoruz bu yüzden çok çok etkisiz kalıyor ve tabi ki gene bu maçta da vasatın da altında bir oyun çıkardı. Bu oyun anlayışında böle olmaya da devam edecek.

Takım bence iyi görüntü verdi defansif açıdan 3 gol yemek kötü görünebilir ama ben daha çok ofans olarak izledim defansif yapımızın bu olmadığını biliyorum çünkü. Ofansda da gayet olumlu işler yaptık bu form düzeyi giderek artarsa ikinci yarı daha zevkli maçlar izleyeceğiz en azından.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla