Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2010, 14:06   #1585
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İ.Üzülmez: 4 Gol Yemek Üzücü Ama...

Antalya`da düzenlenen Tuttur.com tarafından düzenlenen dörtlü turnuvanın ilk maçında Vitesse`yi 8-6`lık skorla yenen Beşiktaş finale kaldı.

Tuttur.com Cup turnuva maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez, çok ağır antrenmanlar yaptıklarını belirterek, Vitesse ile oynadıkları hazırlık maçının lig için ölçü olmadığını söyledi.

Vitesse karşılaşmasında oyunun geneline bakıldığında herkesin isteği, mücadelesinin üst seviyede olduğunu dile getiren Üzülmez, ``Bu maçlardan ders çıkarmalıyız. Biz iyi bir takımız, ligler başladığında göreceksiniz. Ligin ilk yarısında sakatlıklardan ya da kendi hatalarımızdan dolayı istediği performansı gösteremeyen futbolcularımız var, onlar da iyi çalışıyorlar. Bunların başında da Nihat`ı sayabiliriz. Bugün de maça baktığında Nihat istekli ve agresifti. Elinden gelenin en iyisini yaptı`` dedi.

Beşiktaş`ın ikinci yarıda istediği performansı ortaya koyacağını düşündüğünü belirten Üzülmez, ``Belli bir yaşa geldim, tabii ki Türkiye`de bu yaşta oynayan oyuncular için olumsuz düşünceler var. Ben bu olumsuz düşünceleri yıkmaya çalışıyorum, yıkmaya da çalışacağım. İlk yarının son haftalarında bunu sahada gösterdiğimi düşünüyorum. Bunu arttırarak şampiyonluk yolunda Beşiktaş`a katkı sağlamak istiyorum. Hem benim, hem de Beşiktaş`ın performansı yükselir. Görüntü olarak iyi durumdayım. Bir opsiyonum var. Üzerime düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Herhalde yönetim bundan sonra elinden geleni yapar`` diye konuştu.

Vitesse karşılaşmasının 32 ve 89`uncu dakikalarında takımına iki gol kazandıran Nihat Kahveci de, golü bulduktan sonra güvenli oynadıklarını söyledi.

Geldiği günden bu yana iyi niyetle çalıştığını kaydeden Kahveci, ``Bir futbolcu kendini kuvvetli hissettiğinde saha içinde daha rahat olabiliyor. Sakatlık problemim yok ve çok güzel şekilde çalışıyoruz. Teknik, kondisyon anlamında çok güzel antrenmanlar yapıyoruz. Bunu bugünkü maçta sahaya yansıttığımıza inanıyorum. 4 gol yemek üzücü, ama 4 gol atmak da sevindirici. Güzel bir sınav oldu`` dedi.

Kahveci, Beşiktaş kulübünde oynadığını ve beklentilerin büyük olduğunu ifade ederek, herkesin formanın hakkını vermeye çalıştığını belirterek, ``Ben de bunlardan biriyim. Çalışmaya devam edeceğim. İyi de oynayacağım. İyi oynamak için her zamanki gibi elimden geleni yapacağım`` diye konuştu.

Vitesse takımının Türk futbolcusu Sinan Kaloğlu da, Avrupa`da vitrinde bir futbolcu olduğunu ve bunu devam ettirmek istediğini, Türkiye`ye dönme niyeti olmadığını belirtti.
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline